Rigtig mange mennesker har meget på hjerte, så meget at dele ud af, men de tør ikke dele ud af det ..

De bærer rundt på viden og indsigter som kunne gøre en forskel for andre, hvis de blot turde at stå frem med det. De er ikke altid selv klar over, at de bærer rundt på guld, som kan gøre en forskel. Min erfaring er, at de hver og ‘en bærer rundt på guld!

De tror, at fordi de rødmer, bliver nervøse, får svedige hænder, begynder at stamme, deres hjerte galoperer af sted med dem eller fordi de får et angst anfald, når de stiller sig frem på “talerstolen” , så er det bedre, at de slet ikke siger noget. De har svært ved at overvinde denne præstationsangst på egen hånd, men de vil gerne slippe den!

De drømmer om at stå frem, sikker i sig selv og tale frit. 

Kender du nogen som har det sådan eller er du en af dem, som jeg har beskrevet? Jeg kender det beskrevne alt for godt og er derfor så taknemmelig over, at det ikke fylder længere.

Jeg holder Workshop d. 19 september og d. 3 oktober, for dig som kender til præstationsangst. Jeg kender nemlig vejen ud af angsten og jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe deltagerne videre.

Da jeg ikke kender alle de mennesker, som kæmper med denne præstationsangst, har jeg brug for din hjælp. Jeg håber, du vil hjælpe.

Du kan vinde en plads på min Workshop og hvis du ikke kan bruge pladsen, kan du give den videre til en person som kan 🙂

Du kan læse mere om min Workshop HER

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Skriv i kommentarfeltet nedenfor hvorfor du (eller en anden) skal vinde. Hvis du hellere vil være anonym, kan du skrive til mig på kontakt@lindahauge.dk

2. Del dette blogindlæg med dit netværk f.eks. på facebook

 

Vinderen får direkte besked på søndag kl. 20

Formalia:

Workshop pladsen kan ikke byttes til kontanter.

Ved deltagelse i konkurrencen siger du samtidig ja tak til modtage nyheder fra mig.

***************

Vil du læse mere omkring Workshoppen og hvad jeg kan hjælpe dig med, er det HER du skal læse.

Har du mon set min FB side, hvor jeg deler viden, indsigter og arrangementer, som er tilknyttet min side her? Ellers hop ind her

Kom frit frem..

Jeg ved du bærer på guld, det gør vi ALLE! 🙂