Den (måske) allerstørste gaver jeg har fået i mit liv, er nøglen til min grundlæggende og vedvarende glæde.

Tænk engang, vi fødes alle med nøglen til vores grundlæggende og vedvarende glæde, mange mister den i deres opvækst og bruger så det meste af deres liv på at finde den igen.

En måde at finde nøglen igen kan være at gennemgå mit kursus “Lær at blive på din egen banehalvdel og sig ærligt til & fra” . Du kan læse hvordan du vinder det, nederst i indlægget her.

Vi leder efter nøglen hos det modsatte køn, hos venner, familie og helt fremmede på gaden. Igennem sex, anerkendelse, det “rigtige” job, det smukke ydre, den rigtige BMI osv. Vi leder højt og vi leder lavt. Men ingenting hjælper det, af den simple grund at nøglen til din grundlæggende og vedvarende glæde er gemt i dig selv.

For at finde nøglen, må du lære at “komme hjem”, at finde ro og nydelse i dit eget selskab. Du må (gen)lære at elske og værdsætte dig selv lige præcis, sådan som du er.

Rigtig mange har som små lært, at de ikke er gode nok, som de er. Måske ikke direkte, men mange har konkluderet dette igennem deres nærmestes ord og handlinger.

Jeg ved det er muligt for enhver at finde nøglen til deres vedvarende glæde. Jeg har gået vejen og jeg ved, du kan gøre det samme. Jeg ser dagligt mennesker, som genvinder kontakten til dem selv og jeg nyder at se lyset, der tændes inde bag øjnene, når de kommer hjem. Når de får kontakt med deres vedvarende glæde igen.

VIND mit kurset “Lær at blive på din egen banehalvdel og sig ærligt til & fra” 

Jeg har lavet et digitalt kursus med titlen “Lær at blive på din egen banehalvdel og sig ærligt til & fra” , som du har mulighed for at vinde.

 

lær at blive på din egen banehalvdel

 

Du kan være med i konkurrencen ved blot at LIKE min Facebook side (hvis du ikke allerede har gjort det), som du finder lige her. Hvis du deler et af mine opslag omkring konkurrencen, har du endnu større chance for at vinde – læs længere nede.

Jeg har valgt at lave denne konkurrence af to grunde:

  • Jeg er dybt taknemmelig over alle de mennesker, som følger mig på min facebook side.
  • Jeg ønsker for alle, at de skal have muligheden for at finde den vedvarende glæde. 

Jeg trækker lod om 1 kursus blandt alle jer der følger min facebook side og 2 kurser blandt alle jer, som også har delt et af mine facebook opslag om konkurrencen (inkl. dette blogindlæg).

Jeg trækker lod på søndag d. 10 november kl. 20 og jeg offentliggør vinderen her på bloggen.

Ønsker du at høre nyt fra mig, når jeg sætter nye Workshops op, har gode rabatter til dig, konkurrencer eller blot ønsker at inspirerer dig til at finde og beholde nøglen til din vedvarende glæde? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev i bunden af denne side:-)

TAK!

Alt det bedste til dig,

Linda Hauge