Tænker du nogen gange sådan her…

 

  • Hvis jeg kunne undgå at blive usikker sammen med andre, så ville jeg sige meget mere.

 

  • Når jeg er ked af det eller sur, er det bedre at blive hjemme end at tage i byen.

 

  • Hvis mine venner eller familie så hele mig, og så alle mine følelser eller hørte mine tanker, så ville de nok vælge mig fra.

 

  • Andre må ikke kritisere mig, så derfor holder jeg mig tilbage.

 

Gad du godt at blive mere ligeglad med andres mening om dig?

 

  • Drømmer du om at blive fri til at bevæge dig overalt og sige det du har på hjertet, med en dyb indre ro i dig selv?

 

  • Længes du efter at være okay med kritik og måske endda se kritik som en mulig vækstvej? (Kritik kan alligevel aldrig undgås, har du lagt mærke til det?)

 

I mange år forsøgte jeg at holde mig fra mennesker, som ikke var positive stemte overfor mig. De færreste fortalte mig, at de ikke kunne lide mig, men jeg brugte en masse krudt på, at regne ud hvad andre tænkte om mig og hvem der mon ville vælge mig fra, hvis jeg var ærlig og viste hele mig.

 

Det var et kæmpe tænkearbejde. Et arbejde som jeg aldrig blev færdig med og aldrig kan blive færdig med. For folk skifter mening om dig og mig hele tiden;-)

 

Noget andet er, at når du har travlt med at regne ud hvad andre tænker om dig, så er der gabende tomt og ensomt hjemme hos dig, fordi du har travlt med at bevæge dig rundt på de andres banehalvdele.

 

Vil du flytte hjem – til dig selv?

For virkeligt at kunne flytte varigt hjem til dig selv, må du kigge på alle de historier du gemmer på i dit sind. De historier der fortæller dig, at du ikke er god nok, som du er. Og det bedste sted at gøre det i, er i et trygt og tillidsfuldt rum hvor det er umuligt at være forkert.

 

Et rum hvor du kan komme lige meget om du er sur, ked af det eller træt. Et rum hvor du ikke kan være for meget eller for lidt, være for stille eller for pinlig. Det er sådanne rum, jeg skaber, når jeg laver Workshops, for det er i disse rum, hvor du virkelig rykker tæt på dig selv og gamle begrænsende historier om dig kan slippe.

 

Lige som du er

 

 

VIND en plads på et af mine to transformerende Workshop forløb!

 

Jeg har lavet to fantastiske og transformerende forløb til dig, som kan nikke genkendende til det ovenstående. Det ene forløb er for dig, der ønsker at blive fri til at være dig – i spotlyset. Dig der er bange for at sige noget foran andre, men som virkelig ønsker at formidle et budskab ud til mange. Læs mere om det HER

 

Det andet forløb er for dig, som slår knuder på dig selv eller gemmer dig, når du er i bestemte relationer eller situationer. Dig som er træt af at være i relationer, hvor det er kompliceret at være sammen. Dig som ønsker at blive fri til at være dig – i dine relationer, som virkelig ønsker at kunne give udtryk for den du er og det du gerne vil have. Som ønsker at kunne sige ærligt til og fra. Læs mere om det HER

 

Du kan vinde en plads på et af de to forløb. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar her på bloggen (eller i en mail på kontakt@lindahauge.dk) – hvor du skriver:

 

1. hvilket forløb du er interesseret i.

2. hvorfor du er interesseret.

 

Jeg trækker lod søndag d. 5 oktober kl. 22.30 og vinderens navn kommer på bloggen om mandagen.

Jeg trækker lod om 2 pladser – en plads på hvert hold.

 

Kærligst,

Linda Hauge