Jeg har lagt mærke til, at der er 1 ting som går igen hos alle de mennesker der opsøger mig.

Hvis de alle blot havde styr på den ene ting, så ville der ikke være brug for mig.

Den ene ting er den samme om folk kommer med angst, lavt selvværd, svært ved at håndtere vrede hos sig eller andre, depression eller hvis de kommer med noget, som de slet ikke helt ved hvad er.

Den ene ting er, at de ikke er i stand til at elske ALLE deres følelser.

Måske kender du det selv, at du har nogle favorit følelser og så vil du faktisk gerne være fri for resten?

Måske er du fan af GLÆDE, men bestemt ikke pjattet med følelsen af VREDE, USIKKERHED og TRISTHED?

Måske har du det ligesom de fleste som opsøger mig, som gerne vil være mere glad og mindre trist. Det er naturligt nok, for det er de færreste som er vokset op i et miljø hvor alle følelser har været helt okay at udtrykke!

Du kan slippe for angst, depression eller andre “mindre attraktive” tilstande!

Jeg har opdaget, at hvis du virkelig vil opleve glæde, den der boblende fornemmelse af glæde som ikke har en reel årsag, men som bare bobler igennem din krop, så skal du først blive venner med ALLE dine andre følelser. Jeg lavede for noget tid siden en video om at byde alle dine følelser velkommen, du kan se den HER.

 

Vil du være glad?

 

Når du er venner med ALLE dine følelser, så behøver du ikke frygte angst, depression og andre mindre attraktive tilstande. Det eneste følelser vil, er at blive rummet og elsket, lige som små (og voksne) børn. Det er det eneste de vil. De har ikke i sinde at låse sig fast inde i dig i 100 år som en kronisk tilstand, de ønsker blot at blive elsket og rummet.

Følelser er energi og hvis de bliver låst fast i dit system, så skaber det først ballade i dit sind og i din krop! Men de bliver KUN låst fast, når du ikke vil/kan rumme og elske dem, og så begynder vi at kalde tilstanden for angst, depression, stress eller andre mindre attraktive navne. Det er når vi ikke vil rumme og elsker ALLE vores følelser, at vi bliver syge i sindet eller kroppen. Vi forbliver livsglæde og fuld af energi, når vi kan byde alle vores følelser velkommen. Egentlig ret enkelt;-)

Har du svært ved at elske og rumme alle dine følelser, så har jeg stadig rabat på mit forløb af 3 gange. Her kan du komme med HELE dig og få forløst gamle følelser, traumer eller andet guf, som har sat sig fast i dit indre univers. Så du kan blive det frie og livsglade mennesker, som du er skabt til at være!

Tusind tak fordi du læser med her, det betyder alverden.

Jeg ønsker dig og dine en dejlig mini ferie.

Kærligst Linda

PS. Jeg vil virkelig opfordre dig til at se videoen “FØLELSER – Byd dem velkommen og bliv fri!