Gad du godt føle dig mere FRI, være mere UMIDDELBAR og HVILE endnu mere i dig selv?

Og gad du godt at tænke og analysere livet meget MINDRE og leve livet LIGE NU meget mere?

Det gad de fleste rigtig godt!

… Så hvorfor lever de fleste så det omvendte liv af det de ønsker??

Det er der faktisk nogle ganske simple grunde til og nogle af dem vil jeg dele med dig i dette blogindlæg.
De første 5-6 år af dine leveår får du grundlagt din måde at være i verden på – sådan lidt groft sagt. Heldigvis kan du ændre denne lærdom, det er noget af det, jeg hjælper mennesker med i min praksis læs mere om det HER.

Langt de fleste mennesker, som jeg har mødt, har bl.a. fået følgende lærdom med sig fra deres opvækst:

  • Når der er noget du ikke vil, skal du argumentere for det.
  • Når der er noget du gerne vil, skal du argumentere for det.
  • Når du er ked af det, skal du blive glad igen.
  • Når du er glad, skal du kunne fortælle hvorfor du er glad.

Denne lærdom bliver til en rejse fra din INTUITION og hele vejen op til din ANALYTISKE hjerne.

For denne lærdom fortæller dig, at alt det du mærker og fornemmer, skal du stå til regnskab for. Men årsagen til din glæde eller tristhed, eller årsagen til dine JAer og NEJer – kan du ikke finde eller løse via din analytiske hjerne.

Til gengæld er vi alle skabt med en indbygget GPS, vores intuition, som guider os livet igennem. Den guider dig til at følge den vej, som for dig er allerbedst at gå. Den fortæller dig når noget er dårligt for dig og når noget er godt for dig, den fortæller dig det kart og tydelig – blot uden forklaring og uden argumenter.

Hos de fleste mennesker bliver intuitionen gemt væk i løbet af barndommen til fordel for den analytiske hjerne, fordi det er den analytiske hjerne flest menneskers har fokus på at støtte op om. Desværre.

HVAD KAN DIN ANALYTISKE HJERNE?

Din analytiske hjerne kan bl.a. hjælpe dig til at uddanne dig, klare et arbejde og styre din økonomi.

Men den analytiske hjerne kan ikke vise dig vejen til kærlighed og dyb indre lykke. Den kender ikke vejen dertil!

Men da du er opdraget til at tro, at du kan finde lykken via din analytiske hjerne, så er de fleste mennesker på overarbejde 24/7. Da alle ønsker at finde den indre dybe lykke.

Så hvis den analytiske hjerne får lov til at være din indre vejviser, så er det, at du oplever stress, angst, forvirring eller “blot” oplevelsen af at være “ikke glad”.

HVAD KAN DIN INTUITION?

Intuitionen derimod kender vejen til kærligheden og den dybe indre lykke.

For mange mennesker føles det dog som frit fald, når de begynder at sætte intuitionen ind som rejseleder i deres liv og når de begynder at slippe den analytiske hjerne.

Det føles som frit fald, fordi intuitionen taler fra et helt andet sted i dig. Et mere ordløst sted. Fra et sted uden forklaringer, argumenter og ofte helt uden fornuft. Så hvis du ikke har lært at stole på din intuition fra barns ben, er det ganske naturligt, at du er bange for om du virkelig kan stole på din intuition.

Når du beslutter dig for at tage rejsen fra din analytiske hjerne til din intuition, vil du blive konfronteret med frygt og angst, og det er derfor at folk bliver hvor de er.

DERFOR KOMMER FRYGTEN!

Frygten snakker om alt det forfærdelig der kan ske, hvis du følger din intuition. Den snakker om, at du kan miste penge, miste kærlighed, miste tryghed, miste venner og den snakker om frygten for at blive helt alene i verden. Frygten snakker også om, at du er værdiløs og aldrig kan lykkes med det du drømmer om. At det er meget bedre og mere trygt at blive, der hvor du er.

Mange bliver i parforhold, på arbejdspladser eller i venskaber, selvom det ikke er kærligt for dem at være i. De bliver fordi de er bange for at miste anerkendelse og tryghed, fordi de er bange for at gøre andre ondt. Fordi de er bange for at blive helt alene.

Kender du det fra dit liv?

Dybest set kan du aldrig skade andre ved at følge din intuition, for hvordan kan dit skridt mod et mere lykkeligt og kærligt liv, gør andet end at støtte folk omkring dig til selv at leve et mere kærligt og lykkeligt liv?

Jo mere du siger JA til det, der er rigtigt for dig og NEJ til det som giver dig ondt i maven, jo mere kærlighed og lykke vil du mærke.

Og jo mere lykke og kærlighed du mærker, jo mere giver du til andre.

Det er egentlig ganske simpelt og dog kan det svært at efterleve, hvis du stadig tumler med den lærdom, som du fik ind fra barnsben og hvis frygten stadig fylder i dig.

VIL DU HAVE MIG SOM REJSE MAKKER FOR EN STUND?

Har du lyst til at tage rejsen fra din analytiske hjerne til din intuition?

Har du lyst til at lære din frygt at kende, så den IKKE længere får lov at styre dig?

Kunne du tænke dig, at føle dig mere fri og lykkelig?

Mærke større lykke, kærlighed og dyb connection med dig selv og andre?

Og vil du have mig med som rejse makker, så vil mit individuelle forløb garanteret være noget for dig. Du kan tjekke det ud HER.
Du skal dog købe forløbet og bestille din første tid inden 1 februar, da mine priser og forløb ændrer sig i starten af februar.

Med eller uden min hjælp, så ønsker jeg for dig, at du finder styrke og mod til at leve trygt fra din intuition.

Har du spørgsmål eller noget du gerne vil dele med mig efter at have læst dette indlæg, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor. Jeg elsker at høre fra dig, som læser med.

Kærligst Linda