Kender du det, at blive overrumlet af en følelse af at være forkert, for lidt, for meget eller “bare” ikke god nok?

Sådan en følelse der kan komme lige pludselig ud af det blå, hvor du kommer helt i tvivl om dit værd.

Sådan en følelse som måske får dig til at blive ked af det, håbløs, magtesløs og måske gør, at du gemmer dig. 

Jeg kender godt den følelse, den har nemlig lige været forbi, men den skræmmer mig ikke længere, som den har gjort før.

Den skræmmer mig ikke længere, fordi jeg ved det er den største vrøvlehistorie. Jeg ved at historien om, at jeg ikke er god nok eller ikke gør det godt nok – er noget værre vrøvl! Og det samme ved jeg, når det kommer til Dig!

Når folk ringer eller kommer til mig, så kan de komme med mange forskellige udfordringer, de gerne vil have løst. Men det der kendetegner dem alle, det er, at de er viklet ind i en vrøvlehistorie – Magen til den jeg har skrevet eller en anden. 

En vrøvlehistorie betyder (i min verden), at du har tanker om dig selv eller andre, som ikke er sande. Men som du helt uskyldigt og ubevidst tror på, fordi du aldrig har stillet spørgsmål til dem. Og når du tror på dine tanker, så bliver dine tanker til din virkelighed og hvis dine tanker så gør dig ked af det, stresset, vred eller lignende – så kan du være helt sikker på, at du er viklet ind i en vrøvlehistorie.

Jeg elsker at spotte vrøvlehistorierne hos de mennesker, som kommer til mig og at spotte dem hos mig selv. Og jeg er vild med at se hvad der sker med hvert enkelt menneske, når en vrøvlehistorie slippes. Det er magisk!

Hvis du ikke er glad og tilfreds i lige nu, så er det fordi du tror på en vrøvlehistorie og vrøvlehistorier de kan slippes – H E L D I G V I S