Forleden var jeg i byen for at danse med dejlige mennesker og hold da op, hvor fik jeg danset. Jeg elsker at blive ét med musikken og mærke rytmen i min krop.

Jeg havde lagt min taske fra mig og da jeg hen på natten ville finde den igen, var min mobiltelefon forsvundet fra min taske. Min helt nye HTC mobil – væk, pist væk! En følelse af ærgrelse fløj igennem mig og forsøgte at grundfæste sig. Men ganske få minutter efter var følelsen væk, for der var ingen steder den kunne bo i mig. Helt automatisk poppede tanken ”Hvorfor-er-det-en-god-ting?” op i mit hoved og jeg måtte smile.

Ja! Jeg var enormt glad for min nye smarte HTC mobil, min første virkelig smarte mobil. Jeg har nydt den i de 5 uger, jeg nåede at have den (jeg ved selvfølgelig ikke om den dukker op igen).

Hvis der er en anden, der har mobiltelefonen nu, må jeg gå ud fra, at den anden person har mere brug for den end mig (hvis det var mig der havde mest brug for den, var det jo mig, der havde den – ren logik!).

Noget andet, der poppede op i mig, var oplevelsen af at være FRI. Fri for min snigende afhængighed af at kunne være online hele tiden. Fri for min snigende nye trang til at tjekke indkommende beskeder, i tide og utide. Nu er jeg fri til at være nærværende i det jeg er i (i hvert fald indtil jeg får anskaffet mig en ny mobiltelefon;-).

En anden ting, der poppede op var, hvorfor jeg overhovedet skulle have min store nye mobil med i byen? Mobiltelefonen var den eneste grund til, at det var nødvendigt at have en taske med! Og jeg var jo taget i byen for at danse, ikke for at connecte mobilt med nogen. Kun for connecte ’live’ på dansegulvet. Hvis det ikke havde været for mobilen, var jeg jo fri til at være uden taske.

SÅ… efter at have moret mig over denne oplevelse og efter at have set alle de øjenåbner, var der kun et TAK tilbage. Tak til dig, som har taget min mobil. Tyv eller ej.

Der findes ingen dårlige øjeblikke – der findes kun et sind, som endnu ikke er vågnet op til virkeligheden. Virkeligheden er det som ER, uden vores fortolkninger og analyse.

[wpfblike]