Er du en af de mange, som kæmper med angst?

Måske kalder du det præstations angst, social angst, generel angst, elevatorskræk eller noget helt femte? Så læs med. Du behøver nemlig ikke at fortsætte kampen, du kan få den ro og tryghed som du længes efter.

Mange taler om deres angst, som om det er en tilstand, som de skal leve med for altid, hvis den først er kommet. En tilstand som er kommet for at blive, det er den ikke! Men det kan virke sådan og det er der en grund til, som du får lige om lidt.

Angst er ikke en sygdom! Angst er en fastlåst følelsesmæssig tilstand inde i dig. Lad mig starte fra begyndelsen.

Da du var barn havde du brug for ubetinget kærlighed og tryghed fra de voksne, som var hos dig. Du var dybt afhængig af denne kærlighed og tryghed. Du havde brug for at mærke, at lige meget hvad du gjorde, så var du elsket. Lige meget hvilke følelser der opstod i dig, havde du brug for at mærke, at de følelser kunne rummes af dine forældre og at du var god nok præcis som du var.

Langt fra alle har fået denne kærlighed og tryghed.

Når du er barn, er du åben og ubeskyttet. Du optager alt det du oplever. Du bevæger dig rundt uden et filter og optager stemninger. Disse oplevelser lagrer sig inde i dig.

Største parten af de mennesker som er i forløb hos mig, kæmper med angst. Den allermest effektive og lette måde at få din angst til at slippe taget i dig, er at forløse den der, hvor den opstod.

 

Angst kan slippe igen

 

 

Derfor bruger jeg hypnoterapi, som er terapi under hypnose. Med hypnoterapi kan vi via det underbevidste og ubevidste sind gå tilbage i tiden og finde den situation som angsten udspringer af. Det er sjældent noget du husker og rigtig tit noget som ligger i den helt tidlige barndom. Når du er tilbage i tiden, ER du tilbage. Hvilket vil sige, at det mærkes som om, at du er det lille barn, du var engang. Du mærker og ser det samme, som den gang. Derfor kan du også få lige præcis den hjælp du behøvede den gang og du kan tage i mod hjælpen. Efterfølgende forløses angsten og det er ikke længere en fastlåst følelsesmæssig tilstand inde i dig.

Så hvis du oplever, at være begrænset af angst i dit liv, så kan du se det på følgende måde:

Du bevæger dig rundt i dit liv, imens du gennemlever et ubevidst gammelt traumer, igen og igen og igen.

Så hver gang at du mærker angst, er det et signal om, at du ubevidst har bevæget dig tilbage i en tid, hvor du var utryg og hvor du ikke fik den tryghed og kærlighed du behøvede.

Når du har fået forløst traumet, vil du opleve at bevæge dig rundt med indre tryghed og være mere nærværende i dit liv.

Er du blevet nysgerrig på om jeg kan hjælpe dig, så læs mere HER

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Kærligst Linda

hypnose og hypnose og hypnose