Er du sådan en, som vokser helt vildt, når du bliver mødt og set som du er?

Falder du til ro, når du er sammen med mennesker, som ikke forsøger at få dig til at være mere eller mindre end du er?

Mennesker som kan se lyset i dig, selv på dage hvor du selv synes du er ret slukket indeni?

Føler du dig set og hørt, når du kan få rum til at dele alt hvad du tumler med, uden at nogen forsøger at fikse dig eller komme med løsningsforslag?

Bliver du inspireret af mennesker, som siger tingene lige ud, som viser både deres smukke og mindre smukke sider, mennesker som tør vise hele pakken?

 

SÅDAN EN ER JEG og derfor brænder jeg for at skabe rum, hvor du og andre som kender til ovenstående, kan føle sig set og mødt!

 

image

 

NÅR ALT FALDER PÅ PLADS INDEN I…

Jeg har hørt fra utallige mennesker, som jeg har haft i forløb (og jeg har mærket det på egen krop!), at når vi som mennesker oplever, at der er et sted (et sted er faktisk nok!), hvor vi kan:

  • Smide facaden.
  • Dele noget af det, som vi skammer os over.
  • Dele noget af det, som vi skjuler for omverden.
  • Opleve dybe og kærlige connections.
  • Prøve os selv af.
  • Blive mødt uden at blive gjort forkert.

 

Så kan alt falde på plads indeni. Så forsvinder behovet for at blive fikset og en ny verden åbner sig.

Ensomhed og usikkerhed er tilstande som opstår, når du tror, at du er den eneste, som har det som du har det og når du tror, at du ikke er okay, præcis som du er.

 

DET LILLE BARN INDE I DIG…

Jeg tror det handler om, at vi alle (mere eller mindre) bevæger os rundt som små børn indeni, som stadig drømmer om at blive ELSKET, SET, MØDT OG FORSTÅET præcis som vi er.

Vi længes stadig efter at mærke, at vi ikke behøver at præstere og agere for at være helt okay som menneske.

Hvis vi ikke har fået dette med fra barnsben, så tåger vi stadig rundt derude og tror, at vi skal være noget andet end det vi er.

DERFOR tror jeg på, at nærværende rum hvor alt må vises og hvor intet kan blive for meget/for lidt, er det vi alle længes efter. I disse rum kan du lande trygt i dig selv og derfra møde verden som HELE dig.

Hvis du kan nikke genkendende til det ovenstående, så vil jeg opfordre dig til at opsøge nærværende rum, som har det ovenstående som kerneværdier.

Det næste skemalagte nærværende rum, som jeg skaber er “Bliv fri til at være dig i spotlyset!” og det kan du læse mere om HER.

Kærligst Linda