I går holdte jeg mit første Webforedrag nogensinde og det var fedt. Det var skønt at tale om et af de emner, der ligger mit hjerte nærmest. Hvordan du knækker kærlighedskoden.

Efterfølgende har jeg virkelig oplevet virkningen af det gamle ordsprog “At give er at få” – Jeg har modtaget en masse smukke og ærlige mails fra mange af jer, som lyttede med. Det bliver jeg helt vildt rørt over  – TAK!

Her kommer de spørgsmål, jeg har modtaget, som må komme på bloggen;-)

 

Anonym kvinde skriver:

Kære Linda
 
Tusind tak for et hjerteligt foredrag. Det var dejligt at lytte med. Jeg tænker især på den sidste essens. Jeg lever meget igennem mit hoved og har svært ved at mærke mit hjerte. Det udfordrer mig at lytte til hjertet. Jeg er ofte meget i tvivl og kan have meget svært ved at tage beslutninger, hvilket nok hænger sammen med, at jeg er i mit hoved (alle argumenterne begynder). Jeg bliver ofte meget frustreret og skuffet over andres adfærd og kan bruge en masse energi på det. Ville gerne tiltrække flere venskaber og relationer, som er tæt på de værdier jeg selv har. Hvis jeg siger fra, kommer der ofte en regning bagefter. Vrede overfor mig selv, fordi jeg sagde fra. Begynder at undskylde til højre og venstre overfor fx kollegaer (fordi jeg lavede røre i andedammen). Får ofte en følelse af, at jeg er forkert og kommer i kontakt med en ensomhedsfølelse. Jeg ved ikke helt, hvad der er på spil i de situationer; er det mine ubevidste historier der styrer eller er det hjertet der taler? Ja, det er virkelig svært for mig at skelne. Jeg ville meget gerne høre dit bud. Nu kan du se om du når at svare på alle spørgsmålene :-). Men tak for forhånd.
 
Mit svar:
 
Tusind tak fordi du skriver og deler, jeg ved at de fleste kender det, du skriver:-) Jeg bliver ofte spurgt om hvordan jeg kender forskel på hjerte og hjerne, derfor skrev jeg for noget tid siden et indlæg om netop dette emne, som jeg vil opfordre dig til at læse. Du kan finde det lige her:
 
 
Flere anonyme kvinder har stillet lignende spørgsmål:
 
Laver du også et forløb for os kvinder, der allerede er i et parforhold, men som oplever at det ikke fungerer optimalt?
 
 Mit svar:
 
Dejligt at så mange ønsker at arbejde med sig selv i deres parforhold!:-)
Ja, jeg forestiller mig at jeg på et senere tidspunkt vil lave et forløb for jer der allerede er i et forhold, med eller uden jeres partner. Nu er du på min mailliste og vil få besked, hvis eller når jeg sætter sådan et forløb i søen:-) 
 
 
Sanne skriver:
 
Tusind tak for et super godt foredrag.. Jeg er på herrens mark og ved ik lige hvad jeg stiller op med mit kærlighedsliv.. Jeg er en ungdommelig pige på 58 år det står i stampe og kan ik rigtig komme igang med at “leve livet” er virkelig priviligeret, arbejder i vikarkorps og bestemmer selv når jeg vil ha fri, orden i økonomien, har været inde i nogle trælse forhold og har helt sikkert bygget en mur op omkring mig ( for at undgå og blive såret) men altså hvor starter jeg når jeg føler overskuddet ik er der…
 
Mit svar:
                                                      
Tusind tak for din mail.
Du skriver, at overskuddet ikke er der. Min erfaring er, at hvis der ingen overskud er til at gøre noget godt for dig selv, så er det måske en ide, at acceptere der hvor du er. Simpelthen tillade dig selv at være i den tilstand, indtil den skifter – for det gør den, når den godt må være der. Er min erfaring:-)
Ellers vil det måske være en ide for dig at søge hjælp hos en terapeut, som du føler dig tryg ved. Mit mentorforløb kunne også være en mulighed, da vi arbejder med de 5 essenser, som står i vejen for, at du holder hjerteporten åbent.
Et andet bud til dig kunne være at få fat på den bog, jeg snakker om i mit foredrag “Elsk det som er” af Byron Katie. Den giver dig muligheden for at gennemskue de historier, der blokerer din mulighed for at mærke glæde og ro.
 
Jeg ønsker jer alle en dejlig mandag!
 
Kærligst,
Linda Hauge