Jeg er også et menneske med menneskelig op og nedture – Men det glemmer jeg altså nogengange. Ikke fordi jeg vil være et overmenneske eller undermenneske – Men fordi jeg tror, at det er det du vil have: dig der læser mine indlæg her på bloggen, dig der følger mig på facebook, via mine nyhedsmail eller kommer i min klinik..

Når jeg mister balancen i mit privatliv og ikke mindst i mit professionelle liv, så er det når jeg tror, at jeg skal være perfekt for at blive værdsæt. Når jeg tror, at jeg altid skal være i balance,  altid skal være glad, og altid fuld af overskud – Så mister jeg balancen, ALTID, før eller siden!

Nu har jeg skrevet det ud i Cyberspace og kan ikke trække det tilbage.. Det mærkes dejligt, ærligt og befriende.

Jeg er bare et menneske;-)

Kender du det, at forsøge at leve op til et ideal, fordi du tror, at det er det “de andre” vil have?

Det er faktisk fuldstændig menneskeligt og naturligt – For vi er opvokset med mennesker, som hele tiden har fortalt os (bevidst og ubevidst) at vi  “burde være mere eller mindre” os selv.

Når jeg tillader mig selv, at være mig, så er det svært at være bange for noget – For det er umuligt at træde forkert, jeg er jo “bare mig”. Hvis jeg forsøger, at  leve op til et perfektheds-ideal, så er det nemt at blive bange og nervøs, for de andre skal jo nødig opdage, at jeg ikke er perfekt.

De skal nødig opdage, at jeg “bare er mig”.

Men det sjove er, at når du bare er dig og jeg bare er mig – Så giver vi resten af verden et pusterum… Til at være som de er;-)