Dit livsformål er min store passion. Helt naturligt ser jeg dit potentiale og bliver ved med spørge nysgerrigt ind til dit liv, for at finde glimtet i dine øjne. Når jeg ser glimtet i dine øjne, lige der hvor du åbner op til dit indre skattekammer, bliver jeg begejstret og bliver ivrig efter at få åbnet døren på vid gab til dit unikke skattekammer. Jeg VED, at du er helt unik og har et unik felt, som er helt dit eget. Et felt hvor du er DIG og kun dig! Hvor du laver det du elsker allermest og hvor du samtidig bidrager positivt til andres liv. Jeg ved, at du kan gøre dit livsformål til din livsvej, og det vil jeg elske at hjælpe dig med.

Dit sidste 11 år har jeg været selvstændig og på trods af det, har det taget mig mange år at finde min helt særlige og unikke vej. Det er sjældent en vej, du kan finde alene, da din unikke vej oftest er gemt bag alle de begrænsende historier, du har samlet sammen i dit liv. Historier om hvad der er muligt og ikke er. Derfor har jeg haft mange mentorer og Coaches igennem tiden, og har en ret god fornemmelse af HVAD der virker og ikke virker.

Jeg har haft Klinik fællesskab med 14 terapeuter/behandlere i knap 9 år, drevet hypnoterapeutisk klinik med over 1000 individuelle sessioner i 8 år, holdt utallige kurser i præstationsangst, parforhold og relationer, undervist læger, psykoterapeuter og en bank. Derudover har jeg en butik med min kæreste i Ebeltoft. Tidligere har jeg arbejdet som pædagog, rådgiver og leder indenfor Psykiatrien.

Mine uddannelser tæller Business Coach, Love Coach, Body Movement terapeut, Hypnoterapeut, Master i alkohol og hypnose, pædagog og projekt ledelse. Samt en masse kurser i branding, salg og markedsføring.

Privat bor jeg midt i den smukkeste natur på Djursland sammen med mine 2 døtre hver anden uge og min kæreste fulltime. Vi har 1 hund, 2 katte og 5 høns – og ELSKER livet midt i naturen. Jeg elsker at danse og en skønne dag vil jeg undervise i dans, ikke “pæn” dans – men dans der får smilet frem på læben og glædesboblerne frem i maven.