At støtte dig i at finde ind til din helt unikke sande vej, er min store passion. Helt naturligt ser jeg dit potentiale og bliver ved med spørge nysgerrigt ind til dit liv, for at finde glimtet i dine øjne. Når jeg ser glimtet i dine øjne, lige der hvor du åbner op til dit indre skattekammer, bliver jeg begejstret og bliver ivrig efter at få åbnet døren på vid gab til dit unikke skattekammer. Jeg VED, at du er helt unik og har et unik felt, som er helt dit eget. Et felt hvor du er DIG og kun dig! Hvor du laver det du elsker allermest og hvor du samtidig bidrager positivt til andres liv. 

Samtidig er min store passion at kigge efter alt det, der står i vejen for, at du er glad og tryg i dit eget liv. Jeg har har arbejdet med hypnose og terapi i mange år, og er top trænet i at spotte det, der holder dig tilbage. At finde ind til de fortællinger, choks og traumer der blokerer for din livsglæde, er et af mine vigtige og passionerede arbejdsområder. Så du kan lande med ro i maven og smil på læben.

Jeg har haft Klinik fællesskab med 14 terapeuter/behandlere i knap 9 år, drevet hypnoterapeutisk klinik med over 1000 individuelle sessioner i 8 år, holdt utallige kurser i præstationsangst, parforhold og relationer, undervist læger, psykoterapeuter og en bank. Tidligere har jeg arbejdet som pædagog, rådgiver og leder indenfor Psykiatrien.

Mine uddannelser tæller Hypnoterapeut, Master i alkohol og hypnose, Business Coach, Love Coach, Body Movement terapeut, , pædagog og projekt ledelse. 

Privat bor jeg midt i den smukkeste natur på Djursland sammen med mine 2 døtre hver anden uge og min kæreste fulltime. Vi har 1 hund og 2 katte – og ELSKER livet midt i naturen. Når du kommer til session hos mig, er det herude hvor jeg bor – sessionerne afholdes på vores lille kursus sted.

Jeg elsker at danse og en skønne dag vil jeg undervise i dans, ikke “pæn” dans – men dans der får smilet frem på læben og glædesboblerne frem i maven.