Kan man få begge dele? 

 

Jeg har været selvstændig i 5 år og har ubevidst kæmpet mellem de to ønsker hele vejen igennem. Økonomisk rigdom og indre fred.

Men nu er kampen fløjtet af.

Jeg har ubevidst tænkt, at når først jeg har økonomisk rigdom, så kan jeg koncentrere mig om indre fred. Når jeg har tænkt sådan, har jeg levet ud fra frygten og ud fra mit ego.

Jeg har ubevidst levet med en tro på, at det jeg har lige nu ikke er nok. Jeg har købt kurser, der har garanteret mig økonomisk rigdom, hvis blot jeg fulgte kursets anvisninger. Jeg har drevet forretning med ønsket om økonomisk rigdom og har derfor evalueret på min målgruppe, ydelser osv. tusindvis af gange og sat mig en masse mål (som jeg siden ikke har fulgt). Det gør jeg ikke længere. Det giver ikke mening.

Når vi har økonomisk rigdom, som vores største ønske i livet, kan vi ikke samtidig have indre fred. Da vi har lagt vores lid i noget som er foranderligt. Vi kan sagtens have økonomisk rigdom og indre fred samtidig, hvis vores lid er lagt i indre fred. Mere om det nedenfor. 

 

Styret af den ydre verden…

Når vores største ønske er økonomisk rigdom, som ofte er forbundet med ønsket om at være vellidt, kendt og have succes, så er vi styret af den ydre verden. Så foretager vi valg, som er knyttet til den ydre verden.

 

Alt det som er foranderligt, er ydre ting;

~ De penge du har i dag, kan være blevet til mere eller mindre i morgen – ergo er det foranderligt (og utrygt at ligge sin lykke i).

~ Succes, anerkendelse og berømmelse er også foranderligt. Du kan få positiv omtale i dag og negativt i morgen.

~ Din krop og dit udseende er foranderligt, du bliver ældre og måske kommer du ud for en ulykke på et tidspunkt.

Når du ligger din lid til ydre ting, vil du forblive UTRYG indeni. For det du har lagt din lid til forandrer sig hele tiden!

Men hvis du ligger din lykke og dit største ønske i indre fred, vil dit liv se helt anderledes ud. Fordi indre fred er Uforanderligt.

 

Indre fred som guide i dit liv

Indre fred er konstant. Indre fred er ikke foranderligt. Indre fred er en tilstand af evig nærvær og ro. Det er dit fundament inde bag det hele, som aldrig ændrer sig. Selvom du higer efter rigdom og succes hele livet igennem, så er den indre fred stadig tilstede inde bag. Du kan måske ikke mærke den, fordi du er travl optaget af at hige efter noget i den ydre verden. Men den ER der altid.

Da jeg opdagede, at mit højeste ønske virkelig er indre fred, så skete der et skift i mit liv. Jeg opdagede, at når jeg mærker indre fred, så er det ydre mindre vigtigt. Jeg opdagede, at når indre fred er mit højeste ønske, så er det faktisk også mit eneste ønske.

Når indre fred er mit eneste ønske, så behøver jeg ikke at jage noget uden for mig selv længere. Det betyder ikke, at jeg er blevet passiv og doven, det betyder blot, at når jeg handler i den ydre verden, så handler jeg i overensstemmelse med mit ønske om indre fred.

Jeg sætter ikke mål for min virksomhed længere, for jeg har tillid til at det, der skal ske, sker. Jeg evaluerer ikke på min målgruppe eller mine ydelser længere, for jeg har tillid til at det jeg kommunikerer ud, vil tiltrække lige præcis de mennesker, som har brug for det jeg kan. Hvorfor stå i vejen for dette?

Jeg har tidligere tænkt på, hvad DU vil høre fra mig, når jeg skriver. Det lærte jeg nemlig meget om, da jeg ønskede økonomisk rigdom mere end noget andet. Jeg skrev min blogindlæg og nyhedsbreve udfra hvad jeg troede, du ville høre fra mig, så du fik lyst til at handle i min forretning.

Når jeg gjorde dette, gjorde jeg det ud fra en frygt. Frygten sagde, at hvis du ikke skriver det andre vil høre, så kommer der ingen kunder i din butik og så får du ingen penge. Frygten for ikke at blive rig, gjorde at jeg hele tiden prøvede at “regne ud”, hvad DU vil høre.

Når mit største ønske er indre fred, behøver jeg ikke længere at GØRE noget udfra frygt. For når vi mærker indre fred, har frygten ingen magt. Når vi mærker indre fred, handler vi ud fra kærlighed i alt hvad vi gør og kærligheden er aldrig bange. Kærligheden er aldrig bange for ikke at have nok eller bange for at miste. Kærligheden ved, at alt er okay ALTID.

Hvad er dit største ønske i livet?

Der er ingen rigtige eller forkerte svar, men det kan være interessant at kigge på, hvad du helt ubevidst går efter. Jeg troede, at jeg gik efter indre fred, men ubevidst gik jeg efter noget andet. Det du ønsker dig mest i dit liv, bestemmer dit liv lige nu.

Du lider, hvis det du ønsker dig allermest ikke er tilstede lige NU! Af den simple grund at dette NU er det eneste øjeblik, der findes <3

Kærligst,

Linda Hauge

 

Ps. Vil du høre mere fra mig, så tilmeld dig mit nyhedsbrev oppe i højre hjørne og modtag min gratis E-guide til at sige Nej, når du mener Nej.