Din sårbarhed er din direkte adgang til det største og kærligste inde i dig.

Det er på tide at lade din sårbarhed få plads og lade den få stemme. De fleste kender alt til at det er det hurtige, udadvendte og det overfladiske i os mennesker, der får plads, der bliver set og anerkendt. Men du er langt fra altid kun hurtig, overfladisk og udadvendt – du er meget mere end det.

Din sårbare, fine, stille og mere indadvendte side er porten til det højeste og kærligste indeni dig. Når du tør at byde denne del af dig velkommen, anerkende og favne denne – så står porten vidt åben og du kan træde indenfor. Når du læner dig ind i det højeste og kærligste i dig, forbinder du dig med kærligheden der er i alt.

 

image_6483441

 

De fleste af os er opdraget ind i en verden, hvor sårbarhed er et svaghedstegn og hvor udadvendthed og hurtighed er ren styrke. Min oplevelse er, at når vi er i ren udadvendthed og hurtighed, så er det ikke muligt for os at være i kontakt med det kærligste og fineste indeni os selv. Derinde hvor vores sande essens har bolig og som altid kender vejen hjem. Hjem til os selv.

Jeg er på rejse med min sårbarhed, hun har været dømt ude og forkert millioner af gange i mit liv, mest af mig selv. Men hun er blevet ved med at kalde mig hjem, lige meget hvor meget jeg har lukket hende ned. Jeg har taget en beslutning, jeg vil ikke lukke munden på hende mere, jeg vil have hende med mig i hvert et skridt på min videre rejse.

Jeg ved, at skammen er lige i hælene på sårbarheden og før har talt så højt, at det har været nemmere at lukke munden på sårbarheden, end at favne skammen. Skammen har tysset og tysset på sårbarheden, ikke af ond mening, men fordi skammen så gerne vil have at jeg skal være rigtig og passe ind. Skammen er ikke farlig, når jeg tør at byde hende velkommen og tør at være den voksne, som tør at sige “det er okay kære Skam, sårbarhed må gerne være her, jeg har plads til jer begge og der sker ingenting, jeg passer på jer”.

Sårbarheden er her for at kalde dig hjem, hjem til dig selv.

Jeg glæder mig til at inspirere dig i at tage din sårbarhed i hånden og dermed få direkte adgang til det største og kærligste indeni dig (og overalt ). Følg mig via min facebook side og besked ved nye indlæg.

Kærligst Linda