Din intuition kender altid vejen – din vej!

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan kan jeg kende forskel på min intuition og på alt det andet, der snakker inde i mit hoved?

For mig er det let og jeg vil fortælle dig i dette indlæg, hvordan du altid kan kende forskel på din intuition og alt det andet der snakker.

Min erfaring er, at alle godt hvad der er intuition og hvad der ikke er, men rigtig mange er bange for at følge deres intuition. For at følge din intuition er at slippe kontrollen og have fuldt tillid til at din intuition kender vejen.

Det der står i vejen for at følge din intuition og have tillid til at din intuition kender vejen, er frygt. Frygt for hvad andre vil tænke om dig, frygt for at miste penge, frygt for at blive ensom osv.

I går snakkede jeg med en spændende og kompetent kvinde, som er i tvivl om hvorvidt hun skal gå selvstændig med hendes grafiske evner eller ej. Her stillede jeg et spørgsmål, som altid viser hvad din intuition siger. Jeg spurgte hende:

“Hvis du ikke skulle tænke på økonomi, hvad ville du så vælge?”

Kvinden svarede “Så ville jeg vælge at blive selvstændig”.

På mit Workshop forløb “Se bagom din frygt og indtag scenen trygt” stiller jeg ofte lignende spørgsmål:

“Hvilke budskab ville du stå frem med, hvis du ikke skulle tænke på andres mening?”

ALLE kan mærke deres intuition, det der er rigtigt for dem. Det er blot ikke alle, der tør at følge deres intuition.

Jeg elsker at se bagom den frygt, der står i vejen for at du og andre ikke følge den vej, som er rigtig for dig at gå.

Og jeg elsker at se hvilke lys, der bliver tændt i øjnene på de mennesker, som ser bagom deres frygt, slipper deres frygt og stiller sig frem, som de er og følge deres vej. Det er det noget af det smukkeste!:-)

Hvis du står i et dilemma, hvor du er i tvivl om hvad du skal vælge, så er der altid en frygt indblandet i tvivlen. Måske overvejer du selvstændig forretning, om du skal blive skilles eller ej, om du skal tage til fest eller ej. Indkreds frygten og sæt den ind på linjen nedenfor:

“Hvis jeg ikke skulle tænke på ____________ så ville jeg vælge?

Det du svarer her, er din intuition, der snakker.

God rejse:-)