Jeg vil på det varmeste give mine anbefalinger til Linda. Jeg har prøvet forskellige meditationer og lydfiler men vender altid tilbage til Linda. For det er min oplevelse at den intention som Linda har med og hendes energi bag er healende.

Linda har en kæmpe indføling som hun formidler i hendes lydfiler og derfor har de så stor værdi for modtageren. Linda er så hjerteforbundet at det kan mærkes. Prøv selv at lyt.

Birgitte Jendrizki Kristensen, Dyrehvisker

Jeg har haft fornøjelse af at have Linda ved min side som min livs- og business mentor.

Det unikke ved Linda at hun er mester til at hjælpe en ind i geni zonen. Ind der hvor det man laver føles godt i hjertet og i kroppen. Det handler om at være tro mod sig selv og ikke at gå på kompromis med ens egne værdier og ønsker. Og lige det er Linda fantastisk til.

Det Linda guider i er ikke at vi skal finde vores geni zone.. men det handler om at finde hjem til os selv.. og når vi er hjemme er vi automatisk i vores geni zone og kan shine derfra..

Og med Lindas kærlige personlighed og støtte, har hun en fantastisk evne til at få en til at shine og steppe op uden at man glemmer at leve og nyde livet samtidig med..

Jeg kan til enhver tid og på det varmeste anbefale Linda

Jeg er så glad for at have oplevet Linda som leder. Linda er i mine øjne det bedste eksempel på at være en harmonisk leder. Aldrig før, har jeg oplevet en så hjertelig og rummelig leder. Hun er klar i sin formidling, ærlig og autentisk i sin måde at undervise og være på – og altid evner hun at rumme hele gruppen og den enkelte i hver persons udtryk og behov. Det har været en stor healing og forløsning for mig at blive rummet som hele mig, og at der både er plads til det lyse og det mørke, det smukke og det grimme. Det er så befriende at kunne være sig selv – og det kan man netop med Linda.

Og hun formår at formidle virkelig store og dybe emner, på en simpel og klar måde, så budskabet går lige ind og er så nemt at bruge i sit eget liv. Hun er en stor inspiration og et smukt eksempel på en fantastisk leder.

Celestine Andersen, Tantra terapeut

Linda har hjulpet mig med at slippe min præstationsangst, så jeg nu tør at sige min mening i store forsamlinger med ro og sikkerhed indeni. Linda har fået mig til at føle mig god nok præcis, som jeg er og vist mig hvordan jeg aldrig kan være forkert.

Linda har fået mig til at føle mig unik og betydningsfuld. Hun har en særlig evne til at møde mig ligeværdigt, anerkende mig og sætte fokus på det gode som jeg er, og så slipper det der er svært meget lettere. 

Susanne Simonsen, Fotograf og Terapeut