Tidligere i dag, så jeg en yngre kvinde, som på hele den venstre kind havde et  stort rødt og lilla ar. Jeg lagde mærke til hende, fordi hun vendte den venstre kind væk, samtidig med at hun kiggede ned i vejen. Den måde at gå på gjorde, at jeg lagde mærke til hende. Hun lignede et skræmt dyr. Som om hun ikke havde lov til at gå lige der hvor hun gik. Hun lignede en, der gjorde alt hvad hun kunne for ikke at blive set. Det er selvfølgelig kun et gisning jeg har, altså at den måde hun kiggede ned i jorden på, betød at hun ikke ville ses. Måske tænker jeg det ud fra alle mine erfaringer i min klinik, og måske er det fordi, jeg selv kan huske den fornemmelse af ”ikke være god nok” – den fornemmelse der gør, at hvis jeg nu kigger ned og gemmer mig, så er der nok ikke nogen som lægger mærke til mig.

Du bliver kun smukkere af at kigge op

Jeg møder mange i min klinik, som kigger ned, forsøger at skjule den de (tror de)  er. Går med krum ryg, skuldrene indad eller forsøger  at gemme deres “grimme” tænder ved ikke at smile. Mennesker som ligner nogle, som forsøger at gemme sig væk, forsvinde.  Så ingen oplever hvor “grimme de (tror de) er”,  “dumme de (tror de) er”, “tykke de (tror de) er” ,”deres (i egne øjne) forkerte hudfarve” osv.

Det sjove er bare, at når du går med rank ryg, går med oprejst pande og smiler til verden.  Når du selv  synes, at du er smuk og dejlig, lige præcis som du  er – så er du smuk i andres øjne. For når vi elsker og værdsætter os selv, lige præcis som vi er,  så stråler vores indre glød, og den kan ingen modstå!!

Når vi elsker og værdsætter os selv, lige præcis som vi er,  så stråler vores indre glød og den kan ingen modstå!

Den unge kvinde med det  store ar på venstre kind, blev stadig lagt mærke til, selvom hun kiggede ned. Jeg kunne stadig se hendes ar, selvom hun forsøgte at gemme det – måske endnu mere, end hvis hun gik stolt og rank.

Når vi stråler, bliver vi ALLE smukke. Når vi kigger ind i et par glade og strålende øjne, så bliver  alt  på denne person smukt eller det tager fokuset fra alt andet.

Så dette er en opfordring til jer alle derude, rank din ryg, gå med oprejst pande og vis hele verden, hvor smuk du er .

Når du tænder dit lys, tør andre tænde deres 😉