Jeg mærker og oplever, at vi alle sammen er forbundet. Vi er forbundet via en kraft, der er større end det vi tror, vi er.

Det er en kraft af kærlighed, som bor i os alle. Alle.

Det er en kraft, der ikke kan forklares eller argumenteres for eller i mod, fordi det er en kraft, der intet har at gøre med den tænkende hjerne.

For at møde andre i kærlighedens kraft må du forbinde dig med kraften i dig selv. Når du lever fra det kærligste sted i dig, så vil du forstærke det kærligste sted i andre, blot ved din tilstedeværelse.

Når du lever fra dit ego, vil du forbinde dig med egoet i den anden. Med mindre du møder et menneske, som allerede lever fra det kærligste sted i sig.

Kærligheden er den stærkeste kraft i os alle. Kærligheden kan lyse al ondskab og smerte væk, hvis vi tør at lade os leve derfra.

Kærligheden kender ikke til bekymring, angst eller vrede. Kærligheden kender ikke til fortid eller fremtid, for kærligheden er alt og lige her.

For at træde ind i kærlighedens kraft må du slippe de begrænsninger, som står foran kærlighedens kraft.

Det der holder dig fra at elske din næste, lige meget hvem han er, er dine historier omkring din næste.

Kærlighedens kraft ser ingen historier, ser ingen ego, ser ingen forskel i værdi. Hvis du har været ude for begivenheder som barn, som har været svære at være i af den ene eller anden grund, kan kærlighedens kraft være blevet dækket til af smertefulde historier. Men det er bare historier, du er ikke dine historier, du er ikke din opvækst eller dine erfaringer.

Du er kærlighed.