Mange forbinder sommer og sol med kærlighed.

 
Og hvis man så ikke har en kæreste og rigtig gerne vil, men ikke har så meget held i kærlighedslotteriet, så kan en lækker sommer altså godt føles lidt lang.
 
For 3 uger siden startede jeg mit første “knæk kærlighedskoden” mentorhold op. Et hold med 8 dejlige og vidt forskellige kvinder, som alle har fået nok af at bøvle med kærligheden.
 
Der sker noget indeni, når vi erkender at “nok er nok”, når vi bestemmer os for at vi vil lyset og kærligheden, mere end vi vil frygten og vores smerten.
 
Det gør mig så rørt og taknemmelig, når jeg ser hvordan frygten og smerten, begynder at vie pladsen for kærligheden – hos de kvinder som er på mit hold og de mennesker jeg har i individuelle forløb. 
 
Det er lige præcis det der sker, når vi begynder at se frygten og smerten i øjnene, og begynder at GIVE SLIP.
 
 
Kærligheden er i luften
 
 
Jeg har trukket essensen ud af mit mentorforløb og lavet et onlineforløb for dig som vil bruge noget af din sommer på at slippe gammelt, og ubrugelig frygt og smerte – så du kan kan mærke at kærligheden er i luften og i DIG! Se det her.
 
Ps. Hvis du ikke fik hørt mit webforedrag ” knæk kærlighedskoden- tiltræk det gode parforhold”, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag det. Hvis du allerede er tilmeldt, får du et link på søndag;-)