Jeg har været væk, langt væk og nu er jeg tilbage. Jeg har været langt væk fra min blog og så alligevel har jeg været helt tæt på, rent mentalt!

Dagligt har jeg tænkt “jeg burde blogge” eller “Jeg har lyst til at blogge” – Men inspiration og emnerne har været væk eller nærmere jeg har ikke kunne se inspirationen.

Jeg har ingen inspiration fået til min blog, ene og alene af den grund, at jeg mentalt har været et andet sted, end der hvor jeg var!

Det sidste stykke tid har jeg været optaget af det nye kontorfællesskab som min kæreste og jeg har startet op i hjertet af Århus Rosensgade24

Jeg har været optaget af at GØRE, mere end at VÆRE.

Min erfaring er, at når vi er optaget af at GØRE: ..Gøre det rigtige.. gøre det perfekt – Så er det svært, at bare VÆRE.

Og det er i væren, at kilden til inspiration er på sit aller højeste.

Når vi giver slip på. at tro at vi kan regne det hele ud, at vi kan forudsige det hele, men giver slip.. Ja så kommer alt det til os, som vi har brug for, helt ubesværet.

Når jeg er i væren, kan et smil fra en fremmed, en sang fra et barn på en cykel, et dansende blad på vejen – Være lige præcis den inspirationsom jeg havde brug for i dette øjeblik.

Men når jeg er i gøren, så ser jeg ikke smilet, jeg hører ikke sangen og jeg ser bare et tørt gammelt blad på vejen.. Det eneste jeg er optaget af, er alle mine idèer og tanker om hvordan jeg gerne vil have tingene, skal være. 

Og min erfaring er atter engang, at det er i væren at ALT falder på plads i den skønneste orden.

Det er skønt at VÆRE tilbage;-)))