Jeg har været styret af frygt i mit liv. Jeg har været bange for andres mening om mig og i sidste ende frygtet deres afvisning. Jeg har også været bange for ikke at have penge nok, så bange at jeg træffede valg udfra frygt, fremfor fra mit hjerte. Denne frygt gjorde at jeg holdt mig tilbage i mit liv på mange måder.

En dag tænkte jeg, nu kan det være nok og jeg begyndte at vende mit blik mod den frygt, som jeg havde troet på i så langtid – men ikke havde turde at kigge bagom. Jeg begyndte at undersøge frygten og opdagede, at den slet ikke havde hold i alt det den sagde.

Da jeg kiggede godt efter, så jeg at frygten ingen grund havde til at fylde så meget i mit liv. Den havde igennem årerne vist og fortalt mig en masse røverhistorier, skrækkelig ting der ville ske mig, hvis jeg blot fulgte mit hjerte og blot var MIG. Jeg begyndte at se, at ingen af røverhistorierne var sande. Og ligeså langsomt begyndte frygtens fundament at smuldre og en kraft så stærk og kærlig dukkede frem. En kærlig kraft som på ingen måde kan sammenlignes med den virkelighed jeg oplevede, da frygten styrede mit liv.

Jeg oplever, at frygten er en del af egoet. Egoet vil rigtig gerne styre dit liv og dybest set ved det godt, at hvis du virkelig opdager, hvem du er uden frygt, så har du ikke længere brug for egoet som styremester. Derfor gør egoet gør alt hvad det kan for at få dig til at holde dig fra lyset og den kærlige kraft du er.

Egoets måde at holde dig fra lyset på, er at fylde dig med frygt.

Så længe du tror på frygten, så har egoet magten. Når du slipper frygten og træder ind i den kærlige kraft, som du er, så slipper egoet sit job som styremester.

Egoet forsvinder dog ikke og det er heller ikke meningen, for egoet er med til at udleve alt det, du er sat i verden for at bidrage med her på jorden.

Der er ingen grund til at bekæmpe egoet eller ignorere det, det har blot brug for at finde sin rette plads. Egoet finder sin rette plads i det øjeblik, at du opdager hvem du er – uden din frygt.

 

INVITATION til en aften uden frygt

Jeg har rigtig meget lyst til at dele min rejse med dig! Jeg har lyst til at invitere 20 af mine nyhedsbrev læsere til en aften, hvor jeg deler min rejse. Hvor jeg fortæller åbenhjertet og ærligt om hvordan mit liv var dengang frygten styrede mit liv og hvordan jeg lever den dag i dag. 

Jeg har denne aften lyst til at dele hvordan jeg kender alt til:

At være så bange for andres mening, at jeg ikke turde at sige noget foran flere mennesker på en gang. I dag kan nervøsiteten stadig kigge frem og det er okay, det er som en gammel ven, der kigger forbi, men den har ikke magten over mig længere.

– At se andre mennesker som potentielle kunder, som kunne give mig mad på bordet. Til i dag at have sluppet ideen om, at jeg skal regne noget som helst ud – ikke mindst hvor mine penge skal komme fra. Jeg har dyb tillid til at de penge jeg har brug for, kommer til mig. Jeg har endnu ikke fået bevis på det modsatte.

– At gøre mig selv mindre eller større for at høste anerkendelse og kærlighed. Til i dag at opleve at jeg hverken kan gøre mig mere eller mindre. At jeg aldrig kan være mere eller mindre end andre. Og at jeg ikke har brug for andres anerkendelse og kærlighed, da jeg har alt, hvad jeg har brug for i hvert et øjeblik.

Jeg vil gerne invitere dig som nyhedsbrevs læsere med til denne åbenhjertelige aften, hvor du får mulighed for at høre min rejse og stille mig de spørgsmål du måtte have.

Aftenen koster ingenting, jeg ønsker at samle de mennesker, som længes efter at leve mere fra hjertet end fra frygten.

Hvis du tænker “det er lige en aften for mig”, så vil jeg bede dig om at skrive en kommentar under dette blogindlæg, skriv hvad der gør, at du gerne vil med til denne aften.

Hvis der kommer mere end 20 kommentar, så trækker jeg lod. Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er tilmeldt.

Tirsdag d. 24/6 trækker jeg lod om alle jer der har skrevet en kommentar herunder og sender en nyhedsmail ud om aftenen med navnene på de 20, som jeg vil glæde mig til at se på dagen.

Det bliver mandag d. 7 juli kl. 16.30-19.00 i Århus C. 

Jeg glæder mig helt vildt til at dele min rejse og til at møde dig!

Kærligst,

Linda Hauge