Angst behandling

SLIP DIN ANGST MED HYPNOSE

Effektiv hypnoterapi som hjælper dig med at slippe angst. Et kort forløb på 3 sessioner er ofte nok til at komme din angst til livs. Om din angst hedder social angst, præstationsangst, fobi eller noget helt fjerde, så har jeg mange års erfaring i at hjælpe med lige netop dette og jeg vil elske at hjælpe dig.

Book din 30 minutters gratis uforpligtende telefonsamtale, hvor du vil få vigtige indsigter med dig omkring din angst, som kan hjælpe dig med det samme.

Ring eller sms på 61314599

eller

Linda har hjulpet mig med at slippe min præstationsangst, så jeg nu tør at sige min mening i store forsamlinger med ro og sikkerhed indeni. Linda har fået mig til at føle mig god nok præcis, som jeg er og vist mig hvordan jeg aldrig kan være forkert.

Linda har fået mig til at føle mig unik og betydningsfuld. Hun har en særlig evne til at møde mig ligeværdigt, anerkende mig og sætte fokus på det gode som jeg er, og så slipper det der er svært meget lettere.

Susanne Simonsen

HVORDAN OPLEVES ANGST?

Angst opleves forskelligt fra menneske til menneske, den følgende beskrivelse er det jeg oplever oftest beskrevet.

Der er fysisk symptomer forbundet med angst, så som galoperende hjerte, svedige håndflader, svimmelhed, utilpashed, rystende hænder, hyperventilering, koldsved og lignende symptomer.

Du vil opleve tankemylder, flugttanker – hvordan kommer jeg væk!?

Da oplevelsen af angst mærkes meget svær at være i, oplever de fleste med angst også angsten for angsten, som ofte resulterer i:

At du undgår sociale sammenhæng.

Du undgår du at sige noget foran flere på en gang, undgår at blive midtpunkt – og der i undgår situationer, hvor det kan opstå.

Du undgår steder med mange mennesker f.eks. supermarkeder

Jo mere du frygter angsten, jo mere kommer den ofte til at fylde.

DU SKAL IKKE LÆRE AT LEVE MED DET!

Jeg har mere end 10 års erfaring i at hjælpe mennesker med angst og andre svære psykiske udfordringer. Selvom det kan føles som om, at det er noget, du skal lære at leve med, så behøver det ikke at være sådan. Ved hjælp af hypnose og traume forløsende terapi, kan du i løbet af et kort forløb komme din angst til livs. Det er meget lettere, end du tror.

Book din 30 minutters gratis uforpligtende telefonsamtale, hvor du vil få vigtige indsigter med dig omkring din angst, som kan hjælpe dig med det samme.

Ring eller sms på 61314599

eller

HER kan du læse lidt mere om mig og min baggrund.

Du kan læse mere om min måde at arbejde på i forbindelse med et forløb, lige HER

PRAKTISK

Jeg holder til i Rønde på Djursland, 30 minutters kørsel fra Aarhus og 2 dage om ugen i Århus C.

Mit nummer er 61314599

Læg blot en besked på min telefonsvarer eller send en sms. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 

UNDER MINE VINGER

Jeg anbefaler dig et forløb på 3 sessioner – pris kr. 3950,- inkl. moms.

Når du er i forløb hos mig, kommer du under mine vinger i den måneds tid vores forløb tager. Hvilket betyder, at du frit kan skrive til mig mellem vores sessioner og jeg vil give dig sparring tilbage. Du vil modtage selvhypnose sætninger og i nogle tilfælde meditations lydfiler, hvis du ønsker dette. Du har min støtte i processen .Når vi har aftalt vores første tid sammen, køber du forløbet HER

Du kan også vælge at købe 1 session ad gangen til kr. 1499,- spørg efter det når du booker.

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Kærligst Linda Hauge

Læs mit blogindlæg “Derfor bliver din angst større med årerne og sådan sætter du den fri”