HYPNOTERAPI

Hvis du oplever, at livet igen igen spænder ben for dig, så er det måske tid til en dybdegående hypnoterapi session.

Hypnoterapi er terapi, der foregår under hypnose. Oftest er 1-3 sessioner nok, da vi arbejder os ned til grundårsagen til din udfordring, forløser den og jeg guider dig se dit liv uden udfordringen. Den måde at arbejde på gør, at dit liv ændrer sig efter allerede første session, da du ser dit liv og din fortidige udfordring på en ny måde. Grundårsagen til din udfordring ligger meget sjældent i dit bevidste sind, men i dit underbevidste og ubevidste sind. I en dybdegående hypnoterapeutisk session bevæger vi også både i dit bevidste og det ubevidste sind – derfor er det så virkningsfuldt.

En session hos mig starter med en indledende samtale, hvor jeg stiller skarpt på dig, dit ønske for sessionen og dine udfordringer. Når jeg har en god fornemmelse af dig og det du har brug for, guider jeg dig ind i en hypnose tilstand. Hypnose er en ganske tryg og dejlig tilstand. Det er en tilstand, hvor din bevidste hjerne får lov til at slappe af. Ofte kører vores bevidste hjerne på højtryk dagen lang og det kan være svært at mærke hvad der er sandt for dig, når tankerne fylder. Under hypnose, vil du opleve at dit hoved får mere ro og derfor kan gamle fortællinger få lov at slippe taget i dig, og du vil opleve din sande natur. Efter sessionen, vil jeg udarbejde mantraer der passer til dig, som du vil bruge i din hverdag, for at integrere det dybe indre arbejde, du har lavet hos mig.

Hypnoterapi hos mig, er for dig, som oplever en eller flere af følgende punkter:

Du har en oplevelse af, at dit liv gentager sig på en uhensigtsmæssig måde:

Måske ender du altid i et parforhold, der ikke er godt for dig.

Jalousi ødelægger dine relationer.

Måske oplever du at angst, usikkerhed eller lavt selvværd spænder ben for dig i din daglig dag

Måske er det svært for dig at være forælder til dit barn, da dit barn reagerer på måder, som du har svært ved at takle.

Du vil gerne opleve mere succes i din virksomhed:

Du vil gerne finde DIN måde at drive DIN virksomhed på og derfor har du brug for at slippe gamle fortællinger om, hvordan du skal være og gøre tingene.

Er dit ønske ikke listet ovenfor, så kontakt mig alligevel.

Send mig en mail på kontakt@lindahauge.dk eller ring til mig på 61314599, helt uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

!!Pt. laver jeg ingen sessioner!!

Når du har booket en tid, betaler du HER