HUMAN DESIGN – INDIVIDUEL LÆSNING

Human Design er den manual på dig og dit liv, som du måske har ledt efter hele dit liv, bevidst eller ubevidst.

Human Design er et komplekst og spændende system, der tager udgangspunkt i din fødselsdato og fødselstidspunkt. Der er ingen Human Design kort, som er fuldstændig ens, vi er alle unikke mennesker, som er kommet her på jorden, for at udfylde en vigtig plads i det store puslespil.

Human Design var det værktøj, der hjalp mig til at finde den sidste (Store!) brik, der gjorde at jeg kunne lande i mit livsformål.

Human Design er et kompliceret, men super intelligent system, som er funderet på Kabbalah Tree of Life, IChing,  Astrologi og chakrasystemet. Når du får læst dit Human Design, vil det dig en forståelse og klarhed omkring dig selv, for mange føles det som at blive SET for første gang. Du bliver præsenteret for en livsstrategi specifikt for dig, som kan ændre dit liv for altid. et har i den grad ændret mit liv at kende og forstå mit Human Design.

Du kan finde dit eget Human Design chart  HER

Jeg laver pt ikke flere individuelle læsninger af Human Design. Det er fremadrettet en del af mine individuelle 3 måneders forløb.

Vil du høre mere, så send mig blot en mail på kontakt@lindahauge.dk eller sms på 61314599.