HUMAN DESIGN – INDIVIDUEL LÆSNING

Human Design er den manual på dig og dit liv, som du måske har ledt efter hele dit liv, bevidst eller ubevidst.

Human Design er et komplekst og spændende system, der tager udgangspunkt i din fødselsdato og fødselstidspunkt. Der er ingen Human Design kort, som er fuldstændig ens, vi er alle unikke mennesker, som er kommet her på jorden, for at udfylde en vigtig plads i det store puslespil.

Human Design var det værktøj, der hjalp mig til at finde den sidste (Store!) brik, der gjorde at jeg kunne lande i mit livsformål.

Human Design er et kompliceret, men super intelligent system, som er funderet på Kabbalah Tree of Life, IChing,  Astrologi og chakrasystemet. Når du får læst dit Human Design, vil det dig en forståelse og klarhed omkring dig selv, for mange føles det som at blive SET for første gang. Du bliver præsenteret for en livsstrategi specifikt for dig, som kan ændre dit liv for altid. et har i den grad ændret mit liv at kende og forstå mit Human Design.

Du kan finde dit eget Human Design chart  HER

Human Design læsninger hos mig foregår således:

Inden du kommer , bruger jeg tid og nærvær på at dykke ind i dit Human Design Chart, så jeg er klar til din læsning.

Vi mødes over telefonen eller her på Djursland på vores aftalte tid.

Din læsning tager ca. 90 minutter, hvor der også bliver tid til at stille spørgsmål.

14 dage efter din læsning mødes vi over telefonen, hvor du har rig mulighed for at få sparring på de spørgsmål, der er dukket op siden din læsning. Vores møde tager ca. 30 minutter.

I alt 2 timer med FULD fokus på dig og dit unikke Human Design 🙂

!!Pt. tilbyder jeg ingen Human Design læsninger!!

 

Er du klar til at booke din tid, så send mig mail på kontakt@lindahauge.dk og vi finder en tid, der passer.

Har du spørgsmål eller tvivl, så send mig en sms på 61314599 og vi tager en uforpligtende snak over telefonen.