HUMAN DESIGN – INDIVIDUEL LÆSNING

Human Design er den manual på dig og dit liv, som du måske har ledt efter hele dit liv, bevidst eller ubevidst.

Human Design er et komplekst og spændende system, der tager udgangspunkt i din fødselsdato og fødselstidspunkt. Der er ingen Human Design kort, som er fuldstændig ens, vi er alle unikke mennesker, som er kommet her på jorden, for at udfylde en vigtig plads i det store puslespil.

Human Design var det værktøj, der hjalp mig til at finde den sidste (Store!) brik, der gjorde at jeg kunne lande i mit livsformål.

Human Design er et kompliceret, men super intelligent system, som er funderet på Kabbalah Tree of Life, IChing, Astrologi og chakrasystemet. Når du får læst dit Human Design, vil det dig en forståelse og klarhed omkring dig selv, for mange føles det som at blive SET for første gang. Du bliver præsenteret for en livsstrategi specifikt for dig, som kan ændre dit liv for altid. et har i den grad ændret mit liv at kende og forstå mit Human Design.

Du kan finde dit eget Human Design chart HER

Human Design læsninger hos mig foregår således:

Først tager vi to en kort snak, hvor du fortæller mig lidt om dig og hvad du ønsker med en læsning. Ca. 15 minutter.

Dernæst bruger jeg tid og nærvær på at dykke ind i dit Human Design Chart, samt mærke ind i den du er og det du ønsker med en læsning.

Jeg indtaler din læsning og sender til dig. En læsning tager ca. 60 minutter.

Når du har haft god tid til at lytte og mærke ind i det talte, aftaler vi tid til samtale. Her kan du stille alle de spørgsmål du har og der er tid til at dykke ind i nogle specifikke områder. Ca. 45 minutter

Pris kr. 1800,- ex. moms

Er du klar til at booke din tid, så send mig mail på kontakt@lindahauge.dk og vi finder en tid, der passer.

Har du spørgsmål eller tvivl, så send mig en sms på 61314599 og vi tager en uforpligtende snak over telefonen.

Human Design Workshop d. 30 marts kl. 12.00-16.00 syd for Århus. Læs mere HER