Alle sessioner, kurser og online forløb laves af

Linda Hauge
Dit Unikke Bidrag – CVR-nummer 30416430
Langesø Alle 4
8410 Rønde

Jeg kan kontaktes på: kontakt@lindahauge.dk eller +45 61314599

Om coaching og hypnoeterapi
Coaching og terapi hos Linda skal ikke erstatte professionel lægelig konsultation eller behandling. Forefindes der derfor alvorlige sundhedsbekymringer bør disse tages op med egen læge. Beskrivelse af forløb, kurser, online forløb og resultater skal tages som vejledende. Jeg forsøger på bedst muligt måde at rådgive, støtte og hjælpe mod det ønskede mål.
Dog er deltagelse i ovenstående i sidste ende på eget ansvar

Forefindes tryk og stavefejl på hjemmesiden, værdsætter jeg meget hvis i kontakter mig omkring disse fejl, således de kan blive rettet hurtigst muligt. Hvis trykfejl findes, kan Dit Unikke Bidrag ikke drages til ansvar for disse.

Coaching og terapi er på eget ansvar og Dit Unikke Bidrag kan ikke forsikre resultater eller holdes til ansvar som beskrevet i forløb, sessioner mv.

Bestilling af forløb / produkter / session:
Når du har lavet en bestilling hos Linda Hauge/Dit Unikke Bidrag er ordren bindende og derved godkender du sidens handelsbetingelser. Du får mulighed for at rette eller slette de produkter du har lavt i din indkøbskurv, og derfor er bestillingen ikke bindende før, du har trykket godkendt ordre. Efter godkendelse af ordre er denne bindende. Bestilling via mail og betaling via bankoverførsel bliver bekræftet direkte.

Hvis du har købt online kurser, hvor der i salgsteksten er skrevet, at du har 14 dages fortrydelsesret, så kan du få dine pengene retur, hvis du inden de 14 dage er gået, kontakter mig og fortæller mig, hvorfor kurset ikke har virket for dig.

Ordrebekræftelse:
Efter godkendt ordre modtager du en elektronisk ordrebekræftelse / faktura per mail. Heri finder du ordrenummer, navn, adresse, betalingsspecifikation og info om køb. Linda Hauge / Dit Unikke Bidrag bevarer en kopi af ordrebekræftelsen, men du opfordres selv til at beholde en kopi af ordren, hvis du fortryder købet og har indsigelser.

Priser og betaling:
Prisen for et forløb / et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for din bestilling, er angivet på lindahauge.dk eller ved skriftlig aftale. Der tages forbehold for trykfejl

Priserne er angivet i DKK og er angivet inkl. moms. Prisen inkl. moms vises i kurv inden betaling. Du kan betale med bankoverførsel samt kortbetaling.

Dit Unikke Bidrag trækker beløbet på din konto, så snart bestilling er indgivet. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL krypteret – Dit Unikke Bidrag opbevarer IKKE dine betalingsinformationer. Sessioner og forløb afholdes efter modtaget betaling.

Betalingsbetingelser:
Levering af online produkter sker enten via direkte download efter betaling, eller downloading andet sted fra.

Forløb, kurser mv. afholdes på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis forløb, kurser mv. skulle blive aflyst, bliver beløbet for de resterende moduler tilbagebetalt.

Køb af sessioner er bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende internetforbindelse, hvis sessionen foregår online. Du kan aflyse din tid op til 24 timer til afholdelse.

Såfremt du vælger ratebetaling vil du blive opkrævet et gebyr per betaling som dækker udgifter til udbyder samt administrationsomkostninger.

Har du tilmeldt dig og mangler jeg betaling, vil du efter de første 5 dage efter manglende betaling modtage første rykker på 100 kr. Herefter modtager du en rykker 10 dage efter første rykker. Er din betaling ikke modtaget 10 dage efter den 2. rykker, vil sagen blive sendt til inkasso og blive pålagt 20% som inkassogebyr.

Moms udgør 25% og er inkluderet i købssummen ved køb via shoppen eller via faktura gennem.

Alle rettigheder til forløb, sessioner samt digitale produkter tilhører Dit Unikke Bidrag.

Personlig hæftelse ved firmakøb og konkurs:
Købes coaching eller et forløb som ydelse igennem et firma, herunder;

Enkeltmandsvirksomhed.
Personligt ejet mindre virksomhed (PMV)
Interessentselskab (I/S)
Anpartsselskab (ApS)
Iværksætterselskab (IVS)
Aktieselskab (A/S)
Vil personen som godkender købet og som er modtager på ydelsen hæfte personligt for betaling af ydelse, såfremt firmaet går konkurs.

Fortrydelsesret:
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af lydfiler, videoer, uddannelse, sessioner og forløb ikke omfattet fortrydelsesretten.

Der er ikke fortrydelsesret på forløb, online forløb eller kurser. Vælger du ratebetaling, forpligter du dig til, at betale alle de resterende rater. Du er altid velkommen til, at overgive din plads til en anden ved fysiske forløb.

Ved online forløb kan pladsen ikke længere videreformidles, når du har modtaget materiale fra forløbet.

Ønske om ophør af kontrakt ved forløb & uddannelse
Klient kan til hver tid ønske at opsige kontrakt, i så fald klienten ønsker samarbejdets ophør, gør “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2” sig gældende, og klienten vil være forpligtiget til at betale fuld pris for forløbet. Såfremt klienten har forpligtet sig til ratebetalingen, er klient forpligtet til at betale aftalte rater ud.

Ved ratebetalinger
Ved ratebetalinger vil priser for ratebetalinger fremgå af salgsmaterialet eller informationsdokument som klient er blevet tilsendt via messenger eller mail. Ved accept af køb på hjemmesiden accepteres disse omkostninger. ønskes.

Ratebetaling forventes på samme dag /md. Hvis der ikke bliver betalt på dato for rettidig betaling starter rykkerprocedure.

Betales rater ikke rettidigt vil klient blive ekskluderet undervisningsmaterialet 10 dage efter manglende betaling. Så snart betaling falder, vil klienten igen modtage adgang til materialet.

Personoplysninger:
Dit Unikke Bidrag er bekendt med persondataforordningen, som trådte i kraft 25. maj 2018, og bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

De oplysninger, som du giver til Dit Unikke Bidrag i forbindelse med dit køb (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give til Dit Unikke Bidrag, behandles fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. Dit Unikke Bidrag indhenter ikke oplysninger om dig fra andre steder.

Dit Unikke Bidrag opbevarer de oplysninger du giver i opskrivning til Nyhedsbrevet i Mailchimp.

Når du sender mig en mail, bekræfter du samtidig at jeg må beholde de informationer der er givet i mailen.

Jeg indsamler og opbevarer kun dine data i forbindelse med bestemte formål, det vil sige, for eksempel til at kunne følge op på dig som klient, eller til at sende dig nyhedsmail mv. Ved sign up bokse er det tydeliggjort, at når man giver sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev eller kampagnelister. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer jeg har på dig. Du kan kontakte mig på kontakt@lindahauge.dk så sender jeg dine personlige oplysninger via e-mail. Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte. Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer: Du har en uafklaret sag. Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt. Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde. Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år. Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder. Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne. Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Kreditkortoplysninger formidles via paypal på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Sælger har dermed ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.

På eget ansvar:
Du gøres opmærksom på, at ansvaret for anvendelse af produkter, anbefalinger m.m alene påhviler brugeren. Vi anbefaler altid at du rådfører dig hos deres læge.

Dit Unikke Bidrag kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til modtagelse af mail – og du som køber holder ansvaret til at sørge for at bekræftelse og andet modtaget materiale per mail, ikke ender i din Spam mappe.

Aftaleændring:
Dit Unikke Bidrag forbeholder sig ret til løbende at ændre de gældende forretningsbetingelser. Ændringer i forretningsbetingelserne vil blive offentliggjort på lindahauge.dk ‘s hjemmeside.

Rettigheder til Dit Unikke Bidrag:
Dit Unikke Bidrag ejer rettighederne til alt materiale, trykt eller digitalt, som forefindes her på siden, i downloads, i materiale udleveret med videre. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale til køber, men dette materiale må ikke gives videre. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Dit Unikke Bidrags virksomhed. Såfremt materialet bliver brugt i uoverensstemmelse med forretningsbetingelserne, er Dit Unikke Bidrag berettiget til en bøde på 100.000 kroner per overtrædelse.

Uoverenstemmelser.
Uoverensstemmelser mellem en køber og Dit Unikke Bidrag skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.