Hypnose og meditations Audios

Jeg har altid skabt meditationer og hypnose Audios i min forretning, fordi jeg oplever, at de kan noget andet, end en session eller kursus. Ofte bruge mine klienter mine Audios i tiden mellem vores sessioner og andre gange bliver mine Audios brugt alene. Jeg har ryddet hylderne for tidligere Audios og det som står på hylden i dag er skabt i 2021.

Der kommer løbende flere i takt med, at jeg mærker behovet. 

Når du har købt en Audio, vil du modtage et link i din indbakke efterfølgende. Når du følger linket vil du komme til en side, hvor du kan downloade audioen til evigt eje.

MANIFESTER DIN DYBESTE DRØM – varighed 26 minutter.

Denne Audio er for dig:

Der kan opleve tvivl, forvirring eller blot mangel på klarhed omkring HVAD du dybest inde drømmer om.

Dig der ønsker, at manifester dit drømmeliv og tror på at, når du bliver klokkeklar på HVAD du dybest inde drømmer om, HVORDAN det føles at leve dit drømmeliv og HVORNÅR du ønsker at leve dit drømmeliv – Så kan dine dybeste og vildeste drømme blive til virkelighed.

Jeg guider dig med blid og klar stemmeføring frem i dit liv, hvor du kan se og mærke dig selv i dit drømmeliv. Jeg guider dig til at gøre drømmen så klar og virkelighed indeni, så den lever i dig, når du åbner dine øjne igen. 

Alt hvad du kan se for dit indre øje og samtidig tror på er muligt, kan blive DIN virkelighed.

Jeg anbefaler dig, at du lytter til MANIFESTER DIN DYBESTE DRØM hver dag i 3 uger. 

Du køber Audioen lige HER

ELSK OG SLUT FRED MED DIN KROP – Varighed 25 minutter

Denne Audio er for dig:

Der lever med  utilfredshed og kritik af din krop.

Dig der måske har en tendens til at køre din krop hårdt med sport eller arbejde.

Dig der overhører din krops signaler for mad, hvile og bevægelse.

Dig der bliver utilpas, når du kigger dig selv i spejlet og ikke bryder dig om det, du ser.

I denne audio guider jeg dig med omsorg og klarhed. Jeg guider dig til at se og møde din krop med nye øjne, og invitere dig til at slutte fred med din krop.

Jeg anbefaler dig, at du lytter til ELSK OG SLUT FRED MED DIN KROP hver dag i 3 uger.

Du køber Audioen lige HER

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]