GOLDEN PURPOSE 1:1

12 uger med fuld fokus på DIG og dit livsformål!

Forløbet hedder Golden Purpose 1:1. Når du lever dit livsformål, så stråler du og bliver magnetisk for dem, som har brug for det du kan – derfor navnet Golden purpose 1:1

Forstil dig, at du vågner op til dit liv, hvor du hver dag bidrager med det, du elsker allermest. Et liv hvor din energi er tunet direkte ind på taknemmelighed og glæde, hvor du ved, at du altid vil have nok – nok kærlighed og penge. Du kender kanalen til overflod og du ved, hvordan du finder tilbage til den, når du føler dig udfordret.

Mærkes det fantastisk? Det er fordi, det er til DIG!

Golden Purpose 1:1 er for dig, der VED, at du er sat på jorden med et særligt livsformål, som har mærket et kald i mange år. Du har arbejdet meget med dig selv og selvom det har fået dig langt, så har du endnu ikke fundet din særlige plads her på jorden. Du kan måske mærke og se drømmen, men du formår ikke at træde ind i den. Du har stunder med total klarhed og forbindelse til dit livsformål, men du har ligeså mange stunder hvor tvivl, blokeringer og skygger tager over.

Er du klar til at tage afsked med det, der holder dig tilbage?

Golden Purpose 1:1 er for dig, der mærker stor lyst til at træde ind i mit energifelt i 12 uger. Et energifelt, jeg holder i en højfrekvens, som kalder dit højeste potentiale frem, hvor indre begrænsende fortællinger ikke får lov at slå rødder. Når energien er høj, bliver overbevisninger langt lettere at tage afsked med.

Golden Purpose 1:1 er meget mere end “blot” soul business coaching. At træde ind i dit livsformål skridt for skridt bliver en ny måde at leve dit liv på, det kommer til at have en transformerende effekt på resten af dit liv, samt de mennesker du har tæt på. Dit livsformål er meget mere end din soul business!

Vi sætter retningen for vores 3 måneder sammen, udelukkende efter dine dybeste ønsker og længsler. Det er DIG og dit livsformål, der er i fokus.

Sammen med mig må alt deles. Jeg tror på, at vi kun kan nå vores dybeste drømme og mål, hvis alle menneskelige følelser må få plads. Når du rejser med dit livsformål for øje, vil de følelser som du igennem dit liv, har lukket ned for, komme op til overfladen. De kommer for at blive set, mødt og derefter forløst.

Golden Purpose 1:1 er en vekslen mellem opgaver og sessioner. Du vil modtage mine allerbedste redskaber, så du opnår det mål, du inderst inde drømmer om at opnå. Du vil lære at lave affirmationer, som matcher din inderste drøm. Jeg vil give dig mine bedste meditationer og hypnoser, som hver dag vil hjælpe dig til at holde kontakten til din inderste sandhed og retningen mod dit mål.

Hvis du endnu ikke har erfaring med, at få manifestation af dit drømmeliv til at lykkes, vil du ELSKE mit “Kick Off” modul – startskuddet til vores 3 måneder sammen. Du vil dykke ind i dit “her og nu” ståsted – som er SÅ vigtigt at erkende – før du skaber dit mål for de følgende 3 måneder. Du vil opdage dit livstema (eller flere) i dette arbejde, det tema som gør, at du endnu ikke lever dit liv, som du ønsker det – og samtidig vil du opdage indgangen til at få manifestation til at lykkes. Du vil lære at trække de vigtigste elementer ud af dit indre arbejde og skabe dit manifest, som vil være din røde tråd i vores 3 måneder sammen.

Kick off modulet tilgår du i et online forum og vi har kontakt mellem de opgaver, du laver.

Mit livsformål er, at få dig til at vågne op til dit livsformål og skabe dit drømmeliv. Jeg vil insistere på, at du finder dit gemte guld frem og jeg vil støtte dig i at gå den vej, som er sand for dig.

 

PÅ GOLDEN PURPOSE 1:1 FÅR DU:

1 stk “Kick off” modul (Værdi 1500,- ex moms)

1 stk. Human Design læsning ca. 2 timer  ( Værdi kr. 2200,- ex moms)

3 stk. 1:1 sessioner af 45 minutter (Værdi kr. 2700,- ex moms)

3 stk. meditationer og hypnose på Audio ( kr. 400 ex moms)

Undervisning og sparring i at slippe begrænsende overbevisninger. (Værdi kr. 500 ex moms)

Kontakt på messenger, alt efter dit behov. (Værdi kr. 5700 ex moms)

 

I alt værdi kr. 13.000 ex moms, se din pris længere nede.

 

Jeg er ved din side hele vejen!

Hvad siger din intuition, er en af pladserne være din?

DIN INVESTERING:

Engangsbetaling: kr. 9799,- ex moms

3 rater: kr. 3377 ex moms

Send mig en motiveret mail på kontakt@lindahauge.dk og fortæl mig, hvorfor vi to er et match til Golden Purpose 1:1

Læs hvad andre har fået ud af at arbejde med mig >>>