Når du er din egen bedste ven, så forsvinder din higen efter kærlighed og anerkendelse udenfor dig selv. Så begynder du at lade dig styre af dine indre ærlige svar og i det øjeblik er du fri.

 

Når du er din egen bedste ven, så er du på din egen banehalvdel og du lader andre bestemme over deres liv og være på deres banehalvdel. Det er ikke at forveksle med egoisme. Egoisme er, når du vil have noget af andre, for at du får det godt. Når du f.eks. tager til fest, selvom du mest har lyst til at sige nej, men du siger ja alligevel. Der er du ikke din egen bedste ven, for du overhører dine egne indre svar.

 

Egen bedste ven

 

Når du er din egen bedste ven, kan du være ren og helhjertet sammen med andre. De skal ikke opfylde dine behov for kærlighed og tryghed – de er opfyldt i forvejen.

 

Når du er din egen bedste ven, siger du ærligt til og fra i det øjeblik hvor du mærker det. Du går ikke med lange spekulationer og analyser omkring hvad andre tænker om dig eller hvad de mon mente, med det de sagde eller ikke sagde.

 

Når du er din egen bedste ven, nyder du dit eget selskab. Du holder en fest i og med dig selv. Når du er alene og når du er sammen med andre.

 

Når du er din egen bedste ven, vil andre også være venner med dig;-)

 

Hvad ville du gøre for dig selv I DAG, når du er din egen bedste ven?

 

Hvordan vil du tale til dig selv I DAG, når du er din egen bedste ven?

 

I dag og 7 dage frem har jeg 50% på mit helt nye online kursus

“Lær at blive på din egen banehalvdel og sig ærligt til & fra