For sensitive kvinder, der drømmer om at gå selvstændig som Coach, Mentor eller kursusholder.

Hvad nu hvis, du i løbet af 1 uge kunne finde ind til lige præcis DET, som du er helt eminent til at bidrage med, som du elsker at beskæftige dig med, som der er folk derude der længes efter at du tilbyder.

 

... Uden at tage flere uddannelser!

DUV programmet er en genvej til at hoppe over flere års fortvivlse som nystartet selvstændig. Med DUV programmet vil du opdage HVAD der er dit unikke bidrag, HVEM du er allerbedst til at hjælpe og du vil få genvejen til igen og igen at finde tilbage til TROEN PÅ at du kan.

Med afsæt i dine livserfaringer!

DUV programmet er et online kursus, som består af 5 moduler og bonus materiale. Når du køber kurset, får du adgang til hele kurset med det samme. Kurset kan du tage i dit eget tempo.

Jeg har trukket min allerbedste erfaringer ud af mine klienters og egen rejse, mod vores hver isærs unikke vej. Det er blevet til en lækker maggi terning, som er lige til at gå til :-)

 

 

Det du elsker at beskæftige dig med, sat sammen med det du kan og de udfordringer du selv har overkommet i dit liv – er din unikke vej.

 

Du kan bidrage til andre menneskers liv, på en måde ingen andre kan. Og der mennesker derude lige nu, der længes efter at du tilbyder dem dette.De har brug for DIN HJÆLP. 

Men du sidder fast, fordi du ikke ved præcis, hvem din unikke målgruppe er, hvad dit unikke bidrag til målgruppen er og du mangler troen på, at der er brug for DIG på markedet. Du har brug for at skille dig ud fra den store flok af coahes, mentorere og kursusholdere – og finde din unikke vej!

Du tænker måske, at hvis du tager en uddannelse mere, bliver lidt ældre, lidt klogere, smider nogle kilo, sparre lidt flere penge sammen.. så bliver du klar! Men det er ikke løsningen!

 


Flere uddannelser er
ikke løsningen!

 

Jeg kender mange kvinder, som har utallige af de ”rigtige” uddannelser, som stadig holder sig tilbage. Og jeg kender kvinder, uden uddannelser, som har stor succes. Succes ligger i at kende din unikke vej, din målgruppe og have troen på dig selv!

 

Jeg har været der.

Jeg troede, at den eneste måde at få succes som selvstændig på, var at tage flere uddannelser, blive dygtigere. Men det hjalp ingenting i forhold til at skabe succes i min business.Jeg troede, at hvis jeg henvendte mig til alle, der ville have min hjælp, så fik jeg flere kunder. Det virkede heller ikke.Som mange andre kvindelige Coaches, har jeg brugt mange 100.000 kr på uddannelser og kurser, uden at det gav mig den klarhed og ro, som jeg længtes efter.Min økonomi var dårlig og det var mit humør også ofte.Indtil den dag, hvor nok blev nok! Hvor jeg skar ind til benet af min egen forretning og fandt min egen unikke vej. En vej, der tager afsæt i mine egne livserfaringer og som var 100% i integritet med mig.Det har gjort, at de helt rigtige klienter opsøger mig uden forudgående snak og spørger mig, om jeg vil hjælpe dem. I dag hjælper jeg mine klienter med at skabe succes langt hurtigere end tidligere, fordi jeg er blevet klokkeklar på HVAD jeg kan hjælpe med, HVEM jeg hjælper og ikke mindst HVORDAN jeg hjælper. Som er i fuld overens med min unikke vej.

Noget jeg skulle have gjort FØR, jeg blev selvstændig for 11 år siden. Det ville have sparret mig mange penge og frustrationer.

 

Introduktion

DUV programmet (Din unikke vej) . En genvej til at finde din unikke vej, så du ved præcis HVAD du kan bidrage med, som har stor værdi for din målgruppe og HVEM din målgruppe er. Samt giver dig troen på, at du allerede er og kan nok, uden at tage flere uddannelser.

 


Forstil dig hvordan det vil være når...

 

  • Du er klokkeklar på HVAD der er din unikke vej, som ingen andre kan bidrage med på samme måde.

  •  
  • Du ved hvem du er bedst til at hjælpe, som du samtidig får energi af at hjælpe (Ja, det er både muligt og vigtigt, at du får energi af at hjælpe!)

  •  
  • Du forstår at din livserfaring spiller en vigtig rolle i din unikke vej, og du ved hvordan du skal bruge det i dit selvstændige virke.

  •  
  • Du med få sætninger kan fortælle præcis HVEM din målgruppe er, HVAD du hjælper dem med og samtidig tror på, at du kan skabe en virksomhed udfra dette.

  •  
  • Du lærer hvordan du forbliver i din integritet og skaber et indre anker, så du ikke bliver påvirket af andres ideer og meninger om din unikke vej.

Hvad er inkluderet i DUV programmet

HVEM ER BAGVED?

 

Mit navn er Linda Hauge og jeg har været selvstændig siden februar 2010. Jeg hjælper sensitive kvinder, igennem online kurser som dette og 1:1 mentorforløb, med at finde guldet i deres livserfaringer og skabe en bæredygtig virksomhed, som giver dem glæde og ro i maven. Uden at tage en masse nye uddannelser.

 

Jeg har haft langt over 1000 invididuelle klienter og elsker at se glæden, der tændes i øjnene på mine klienter, når de finder deres unikke vej

og tør at stå frem som dem, de er.

 

Jeg er mor til 2 teenager piger og kærester med Asger. Vi bor midt i en skov på Djursland med vores dyr.
Er du klar til at finde din unikke vej?

Dette online kursus er et must for mine 1:1 klienter og har værdi a' kr. 2990,- 

Men i denne periode kan du købe det for KUN kr. 499,-Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

 

Med DUV programmet har du rig mulighed for at

finde dit JA til din unikke vej, guldet i din fortid, din ideele klient, dit anker og ikke mindst hvordan du bevarer din integritet som selvstændig.

 

Hvis du ikke opnår noget af det, så er du velkommen til at få dine penge retur. Du sender mig blot en mail indenfor de første 14 dage, efter du har købt.

 

 Du har intet at miste og alt at vinde, ved din investering i dig.