Kender du det, at du godt ved, at det du gør, er forkert .. Men du gør det alligevel?

 
Måske er du i et parforhold, som ikke er godt for dig. Måske behandler du dit barn på en måde, som du ved ikke er optimalt. Eller måske er du i et job, som du bliver trist af at være i.
 
Du kan mærke indeni, at det er forkert. Folk omkring dig fortæller dig, at du burde gør det anderledes. Du VED det godt, men alligevel gør du det.
 
Og ved du hvad?
 
Vi gør det alle sammen på den ene eller anden måde I vores liv. Indtil den dag vi gør noget andet!
 
Det eneste du ikke må gøre i denne her sammenhæng, er at skælde dig selv ud, det gavner ingenting!
 
I stedet vil jeg opfordre dig til at se bagom dine handlinger og dine mønstre. Når dine handlinger og mønstre bliver gennemskuet ændrer du adfærd helt automatisk – uden kamp og skældud.
 
Jeg vil med glæde hjælpe dig videre i denne proces. Jeg er af den overbevisning, at ALLE dine handlinger giver mening et eller andet sted i dit system og at de først slipper, når du gennemskuer årsagen.
 
Når vi føler os forkerte og tror at vi er de eneste, som har det, som vi har det. Så lukker vi os inde og vi viser kun dele af os selv. Det kan give tristhed og ensomhed.
 
Jeg elsker, at skabe rum hvor vi gør op med forestillingen om at “jeg er forkert eller du er forkert”. Rum hvor du opdager på et dybere plan, at du aldrig kan være forkert, at alt hvad du gør har en årsag og at vi alle er ens, når vi smider maskerne.
 
Vi ønsker alle det samme: At blive elsket og værdsat som vi er. Hvis du synes, det lyder tiltagende, så klik ind og se min næste Workshop “Fra problemfyldte til fredfyldte relationer” 
 
Næste gang du hører eller ser et andet menneske, som behandler sig selv eller et andet menneske dårligt, så husk på at det menneske kan ikke gøre det anderledes, end det gør i øjeblikket. Mød det med nysgerrig, åbenhed og næste kærlighed.
 
Den tilgang flytter bjerge hos den anden, dig selv og ikke mindst verdens freden;-)