Har du lagt mærke til HVILKEN historie du fortæller dig selv og andre, omkring dig selv?

Hvordan lyder din historie?

Lyder den ala det her:

Jeg skal altid kæmpe for tingene, mit liv er op af bakke, der er ingen der virkelig vil mig og der er aldrig penge nok.

Eller lyder den mere sådan her:

Tingene løser sig altid for mig, jeg har altid penge nok, kærlige mennesker bliver tiltrukket af mig og jeg får det bedre og bedre.

… Eller måske et sted midt imellem eller noget helt fjerde?

Den historie du fortæller dig selv og andre, har afgørende betydning for hvorvidt du mærker lykke og succes eller ulykke og fiasko.

Vi tiltrækker mennesker, situationer, følelser og kropslige glæder eller smerter, som matcher det vi tænker, så simpelt er det!

Så vil du have et lykkeligere og rigere liv, så kig på dine tanker og dine dybeste overbevisninger – og ændre dem.

 

Omskriv din historie

 

Rigtig mange af vores tanker kan vi selv omforme og det vil jeg give dig en øvelse på sidst i indlægget her.

Vores dybeste overbevisninger kan være svære at ændre på alene, så derfor tilbyder jeg et forløb (med rabat på 500 kr), hvor disse kan ændres, mere om det senere.

Først en historie fra det virkelig liv:-)

 

KVINDEN SOM FØLTE SIG UØNSKET OG HAVDE RELATIONER DER BEKRÆFTEDE DETTE.

Nogengange er vi slet ikke opmærksomme på, hvad vi tænker om os selv, da mange af vores tanker er helt ubevidste.

I forrige uge startede en ung kvinde i forløb hos mig, hun kom til mig fordi hun igen og igen røg ind i relationer, hvor folk ikke rigtig ville hende. Både på hendes arbejde, blandt venner og i parforhold.

Hun ønskede inderligt at have nære og respektfulde relationer og hun syntes, at hun gjorde alt det rigtige for at være et dejligt menneske, men alligevel ville andre hende ikke nok.

Efter en halv times samtale kom vi ind til kernen af hendes problem, som blandt andet handlede om, at hun dybt inde havde en historie om at hun var uønsket.

Nu kunne jeg tale hende ind i en hypnotisk tilstand og derfra fandt hun tilbage til hendes mors mave, hvor hun mærkede følelsen af at være uønsket for allerførste gang. Fordi den unge kvinde nu var tilbage som lille foster (i hypnose tilstanden) og virkelig var tilstede som ”lille foster som følte sig uønsket”, kunne hun nu få al den kærlighed og tryghed hun behøvede, dermed forløste følelsen af uønskethed sig. Og historien om at ingen ville hende!

Efterfølgende har hun fortalt mig, at følelsen af uønskethed er væk, hun kan ikke fremkalde den igen og hun kan se og mærke, at hendes relationer er begyndt at ændre sig. Nye og gamle bekendtskaber er begyndt at opsøge hende med en hel anden respekt og interesse, end hun nogensinde har oplevet tidligere. Hendes liv har ændret sig, fordi hun fik forløst en gammel og styrende historie omkring sig selv.

Dit liv former sig efter hvad du tænker, så jeg vil opfordre dig til at kigge dine tanker efter.

HOVEDRENGØRING AF DINE UBEVIDSTE HISTORIER OG OVERBEVISNINGER!

Vil du have en hovedrengøring, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Jeg har plads til flere på mine individuelle forløb af 3 gange og du får rabat i hele april og maj. Se HER.

Her stiller jeg skarpt på dig og alt det som begrænser dig i at være lykkelig og tilfreds i dit liv. Du kan komme hvis du kæmper med angst, usikkerhed, vrede, jalousi, tristhed eller ”blot” fordi du ikke er glad. Det behøver slet ikke at være konkret, det du kommer med, det vigtigste er at du er klar til en forandring og at du ønsker at leve lykkeligere, end du gør i dag.

Intet problem er for stort eller for småt! Klik videre HER hvis du vil have 500 kroners rabat på et forløb hos mig.

ØVELSE: DIN NYE KÆRLIGE HISTORIE, SOM KAN ÆNDRE DIT LIV.

Som lovet får du en øvelse her.

Find en blok papir og en pen, og sæt dig godt til rette. Begynd nu at skriv din historie, som om det skete NU og kun skrevet med positive, nutidige og konkrete vendinger. Se eksemplet nedenfor:

Tingene løser sig altid for mig. Mennesker som jeg møder har stor respekt for det jeg kan og det jeg er. Min krop er sund og fleksibel, og den får det bedre og bedre. Jeg har stort plus på mine konti og penge kommer let til mig. Jeg følger den vej, som er rigtig for mig og det er let for mig, og det bliver lettere og lettere. Spændende nye opgaver kommer til mig og jeg løser dem på allerbedste vis.

Sørg for at skrive alle de områder ned som du kæmper med, blot vendt til det positive og opløftende.

Hvis du kæmper med historien om at være uønsket, lige som kvinden jeg fortalte om, så kan du lave en sætning som lyder således ” Jeg elsker og værdsætter mig selv og jeg tiltrækker mennesker som virkelig vil MIG”.

Når du er færdig, så læs din nye kærlige historie op for dig selv igen og igen i 10 minutter. Sørg for at gøre det (mindst!) to gange HVER dag i 3 uger, meget gerne morgen og aften. Og sørg for at tage ordene ind og MÆRK virkningen af din nye historie. Din nye historie vil hurtigt begynde at virke. Du skal slippe ideen om at “regne ud”, hvordan din historie vil komme til udtryk eller hvilke handlinger du skal foretage dig, for tingene vil begynde at ske for dig og dine handlinger vil blive anerledes end du er vant til, uden du behøver at “regne den ud”. Go with the flow.

Kender du en, som kunne have glæde af dette blogindlæg, så DEL det endelig. Tak:-)

Vil du til bunds i dine underliggende dybe overbevisninger eller slippe fri af din angst, jalousi, usikkerhed, vrede eller noget helt femte – Så husk at jeg giver 500 kr rabat på mit forløb hele april og maj, se lige HER.

Tusind tak fordi lige præcis du, er til!

Kærligst Linda Hauge