Jeg elsker de historier, der findes om mennesker som på uforklarligvis er blevet helbredt for sygdomme på en hurtig måde. De historier som vores venstre hjernehalvdel slet ikke kan forstå, fordi historierne ikke passer ind i statistikerne eller lægevidenskaben. De historier som vi kalder for “et mirakel”, som giver os håb og varme.

Mine børn er opflasket med disse historier og med sætningen “du har selvhelende evner”, hvilket gør at de kommer sig hurtigt over små skavanker og sygdomme. De er ikke mere selvhelende end dig og mig, forskellen er blot at de TROR PÅ, at deres krop og sind har evnen til at hele sig selv. 

Min ældste datter brækkede armen i weekenden og meget af dagen i går, dansede hun rundt og sang “jeg tror på mig selv, min krop den er stærk og den kan hele sig selv”, en sang hun selv fandt på, da hun havde smerter efter at have brugt armen for meget. Sådan en lille sang er uskyldig og sød, men jeg tror på og oplever, at den gør underværker i vores evne til helbredelse.

Din krop lytter til alt hvad du siger og tænker om den. Hver en sætning giver en stemning i din krop og hver en stemning i din krop har betydning for hvordan du har det.

Når jeg møder dig i min klinik, tror jeg på, at du har selvhelende evner. Jeg tror på, at du kan blive fri for det du kommer med, lige meget om det er angst, ubalance eller smerter. Denne tro formidler jeg videre til dig, både via samtale og under hypnoterapi.

Men min tro er ikke nok alene. For at du virkelig kan rykke dig og mirakler kan ske, er det alt afgørende, at du også TROR PÅ, at du kan blive fri for den smerte, du kommer med. Det er vigtigt, at du tror på, at du har selvhelende evner. Når både du og jeg tror på det, kan ubevidste historier, blokeringer og eventuelle traumer slippe taget i dit sind, og dermed også i din krop.

Du kan også flytte bjerge i dit sind, uden min hjælp!

 

ØVELSE TIL DIG, SOM VIL OPDAGE DINE SELVHELENDE EVNER…

 

Du kan starte med at skrive den historie ned, som du plejer at fortælle dig selv som f.eks. denne her:

Jeg har ondt i min krop og det bliver aldrig bedre.

Omformuler den så til en kærlig og opløftende version, som f.eks. denne:

Min krop er i bedring og jeg får det bedre og bedre.

Husk på at sætningen du laver skal være positiv, konkret, realistisk og nutidig.

Hæng dit mantra om et sted, hvor du kan se det mange gange om dagen. Sig den til dig selv morgen, middag og aften, og HVER gang at du er tager dig selv i at sige den gamle historie.

Alliere dig evt. med en ven, som kan støtte dig i denne rejse. Louise Hays bog “Helbred dit liv” kan også varmt anbefales på denne rejse.

Vil du have hjælp af mig til at forløse en underliggende historie eller traume, som blokerer dine selvhelende evner eller har du spørgsmål eller delinger til det skrevne, så kontakt mig endelig! Her på bloggen eller på mail.

 

Jeg ønsker dig en dejlig dag <3

 

Kærligst Linda