Jeg er optaget af at guide mine skønne klienter og andet godt folk jeg møder i mit liv, til at leve trygt fra deres hjerte.

For at turde leve trygt fra dit hjerte, må du gøre op med idèen om at skulle gøre andre tilfredse hele tiden.

Jeg har aldrig mødt et menneske, som ikke har kunne høre sit hjerte, hvis det lyttede efter. Men jeg har mødt rigtig mange mennesker, som ikke har turde at lytte og følge deres hjerte, fordi de har været bange for konsekvenserne.

Dit hjerte fortæller dig altid, hvad der er rigtigt for dig at gøre. Dit hjerte tager ikke højde for den konflikt, der kan komme, når du vælger at følge dit hjerte, da dit hjerte ikke tror på konflikt. Dit hjerte kender heller ikke til mangel eller frygt. Dit hjerte er ren kærlighed og det kender vejen til din lykke.

De færreste mennesker er opdraget til at lytte til sit hjerte. De fleste er opdraget til at gøre det, der bliver forventet af dem og nogle af dem, møder jeg i min praksis. De er ulykkelige, fortvivlet og ønsker så inderligt at være glade. Når vi sammen går på opdagelse i deres liv, viser det sig hurtigt, at de dagligt vælger sig selv fra. At de dagligt siger ja, hvor de kan mærke at de skulle sige nej.

Du kan ikke blive lykkelig, sådan helt ind til knoglerne, hvis du fravælger dit hjerte dagligt. Det er bare ikke muligt!!

Hvis du er opvokset med, at det er forkert at følge det, du mærker er rigtigt, kan det være en udfordring at begynde at leve fra dit hjerte. Men et klart must hvis du vil være lykkelig. Når jeg guider og støtter folk i at leve trygt fra deres hjerte, så har jeg også fokus på frygten. Vi skal kigge på den frygt, som blokerer for at følge det, der mærkes rigtigt. Frygten skal gennemskues før den slipper.

Det er ikke dit job at gøre andre lykkelige, ligesom det heller ikke er andres job at gøre dig lykkelig – denne del er også en hæmsko for at leve trygt fra dit hjerte.

 

Formlen til din lykke

 

Når du begynder at leve trygt fra dit hjerte, vil nogle mennesker i dit liv måske falde fra. Hvis de har været vant til, at du ofrede dig for deres skyld og nu pludselig ikke gør det længere. Og hvis de tror på den historie om, at du skal gør dem lykkelig, så kan det være svært at være i dit nærvær.

Det er en naturlig proces i at gå fra at lytte til sin frygt til at lytte til sit hjerte.

Det der samtidig sker, når du begynder at leve trygt fra dit hjerte, er at du begynder at tiltrække alle de mennesker, som gør det samme og alle dem som trænger til et menneske, der tør at gå forrest.

For når du lever trygt fra dig hjerte, inviterer du ubevidst andre til at gøre det samme.