Har du områder i dit liv, hvor du ikke er helt tilfreds?

Måske ønsker du dig flere penge, flere venner, en kæreste, et større hus, et bedre selvværd, bedre held, mere lykke, indre ro, mere kærlighed, mere støtte, mere succes eller noget helt andet.

Brug lige nu 2 minutter, hvor du lukker øjnene og mærker ind i HVAD du længes efter at have mere af. 

Læg mærke til hvordan du behandler “det”, som du gerne vil have mere af. Sender du det kærlige tanker dagligt eller skælder du ud på dig selv eller “det”, for ikke at være der “nok” i dit liv?

Ofte når der er noget, som vi ønsker os rigtig meget, så lægger vi al vores fokus på det. Men i stedet for at lægge vores fokus på den fantastiske dejlige følelse det vil give os at have f.eks mange penge, så lægger vi vores fokus på, at vi ikke har nok penge. Det du har fokus på vokser og bliver til din virkelighed, så du bliver ved med at have “ikke nok penge”.

Eller hvis du føler dig ikke god nok, så begynder du at finde beviser på, at du ikke er god nok og ser alle situationer som beviser på dette og ja, så vokser din følelse af “ikke god nok” og din omverden vil vise dig at dette udsagn omkring dig, er sandt. Hvilket vil gøre oplevelsen af “ikke god nok” endnu stærkere.

Det hele starter med en tanke…

Det hele starter med en tanke inde i dig. Tanker er ikke dig, det er blot noget som går igennem dit hoved tusindvis af gange i løbet af et døgn. En tanke kan kun slå rødder og bliver til en overbevisning inde i dig, hvis du tror den er sand. En overbevisning skaber en indre tilstand og den indre tilstand kan vokse, hvis den får næring af tanker og overbevisninger, der passer til tilstanden. Ligeledes kan den forsvinde væk, hvis den ikke bliver næret.

Vi befinder os altid i en indre tilstand og denne tilstand tiltrækker alt det, der matcher denne.

Tilstanden kan være fredfyldt, kærligheds fyldt, glædes fyldt, taknemmeligheds fyldt, tryg eller en blanding af flere af tilstandene.

Eller du kan befinde dig i en tilstand af smerte, frygt, vrede, ked af det hed, jalousi eller en blanding af flere af disse tilstande.

Din indre tilstand bestemmer din virkelighed…

Du tiltrækker altid det, der passer til din indre tilstand, om du vil det eller ej. Det kan være ret hårde nyheder at få, hvis du f.eks er et menneske, der bekymrer dig meget og har svært ved at lade vær. Men en ret god nyhed hvis du har lysten og viljen til at ændre din indre tilstand. For alle kan ændre sit liv, ved at ændre sit fokus, også dig!

Sådan kan du ændre din virkelighed…

Jeg bruger flere forskellige måder til at vende min indre tilstand på og en af dem vil jeg dele med dig her.

En af de bedste måder at vende en smertefuld indre tilstand til en høj vibrerende kærlig indre tilstand, kan være at sætte spot på ALT det, som fungerer i dit liv og alt det som du er taknemmelig for. Hvis du blot bruger 10 minutter hver dag – 5 minutter, når du vågner om morgenen og 5 minutter, lige inden du falder i søvn, er du allerede i fuld gang med at vende din indre tilstand og dermed ændre din virkelighed, og dit liv.

Brug de 2×5 minutter på at sige tak. Hvis du tror på noget, der er større end dig, kan du sige tak til dette. En bøn eller takke ritual kunne være at sige..

Kære Guddommelige kraft.
Tusind tak fordi jeg trækker vejret, tak fordi jeg har tag over hovedet, tak fordi jeg har en seng at sove i, tak fordi at vi er fri for krig her i Danmark, tak for mine børn, tak for solen der skinner, tak fordi der er ren vand i hanerne, tak fordi jeg bliver mæt hver dag… Og fortsæt i 5 minutter.

Det kræver blot 10 minutter af din dag og vil til gengæld kunne skabe store forandringer i dit liv.

Jeg glæder mig til at dele flere smutveje til et rigere og mere kærligheds fyldt liv med dig, i fremtiden. Jeg ønsker dig en dejlig ny uge.

Kærligst Linda

PS. Jeg tilbyder stadig forløb af 3 sessioner. Til dig, der ikke selv kan komme til bunds i gamle overbevisninger, traumer eller andet der blokerer for indre glæde og ro. Og til dig, som vil have meget mere af alt det fantastiske, som livet venter på at give dig. Tjek mit forløb ud her.