Kender du det, at du skal holde oplæg for en masse folk (eller bare 5!) og du er nervøs for dette. Dagene før oplægget har du allerede gennemlevet oplægget 100 vis af gange, ud fra de værst tænkelige skræk billeder?

Eller kender du det, at du er inviteret til fest og i dit hoved har du allerede gennemlevet festen 50 gange, du har set dig selv føle dig udenfor, du har set dig selv føle dig for “lidt eller for meget” eller måske set dig selv kede dig halvt ihjel?

Når du kommer til selve dagen, hvor du skal til festen eller holde oplægget, så har du mest af alt lyst til at aflyse. Klart nok! Du har jo allerede gennemlevet de værst tænkelige scenarier masser af gange og hele dit system er i alarmberedskab, så det er jo meget naturligt, at du hellere vil blive hjemme. ik?

Angst, usikkerhed og bekymring er altid et signal om, at du er i gang med at leve din fremtid. For angst, usikkerhed og bekymring findes ikke, når du er tilstede og nærværende i øjeblikket.

 

SÅ HVORFOR BLIVER VI SÅ IKKE BARE HER I ØJEBLIKKET?

 

Da du var et lille barn, har du været i situationer, hvor du ikke fik det du havde brug for. Det har vi alle oplevet, ikke fordi vores forældre nødvendigvis har været dårlige forældre, men fordi ingen forældre kan være der 100% for deres børn altid.

Som et lille barn har vi brug for tryghed og kærlighed fra vores forældre. Tryghed og kærlighed er  livs nødvendigt for vores trivsel, når vi er børn. Så når du ikke har følt dig set, mødt eller elsket som barn, har du sat et anker i disse situationer, et anker som måske bærer konklusion “Mine forældre elsker mig ikke” og helt ubevidst har du trukket ankeret med dig frem i dit liv.

Som voksen tror du stadig på, helt ubevidst, at du stadig har brug for tryghed og kærlighed fra andre for at trives og dybest set for at overleve. Så derfor forsøger du at planlægge og kontrollere din fremtid for at sikre dig, at du får tryghed og kærlighed fra andre eller sikre dig at du ikke mister tryghed og kærlighed fra andre. Det er dit indre barn, der er på spil her. Det er ren overlevelses strategi, som egentlig er meget god, HVIS du da stadig havde brug for tryghed og kærlighed fra andre, for at overleve.

Når vi er voksne har vi ikke længere brug for tryghed og kærlighed fra andre, det er rart at få, men det er ikke længere en livs nødvendighed. Men fordi, at vi rent ubevidst har sat et anker i barndoms oplevelser, bevæger vi os ubevidst rundt i verden, som det lille barn vi var engang og vi mærker angst, usikkerhed og bekymring, fordi vi ubevidst tror at vi kan miste tryghed og kærlighed. Når vi tror dette, blive vi “nødt til” at gennemleve fremtiden igen og igen, for at sikre os at vi har styr på den, så vi kan føle os trygge og sikre.

 

DET ENESTE STED DU KAN FØLE DIG TRYG OG SIKKER…

Men det eneste sted hvor du virkelig kan føle dig tryg og sikker, og føle dig fyldt op med kærlighed, det er lige HER og lige NU. For når du er tilstede med livet som det er lige nu, så er der intet at frygte og ingen usikkerhed. For angsten og usikkerheden bor kun i fremtiden;-)

I mine sessioner arbejder vi med at få de ankre, som du ubevidst har sat fast i dine svære barndoms oplevelser, til at slippe. Når disse ankre slipper, forløser dine fastlåste følelser sig. Hvilket betyder, at der kommer balance mellem sådan som du ØNSKER at leve dit liv og sådan som du lever dit liv. Det betyder, at angst og usikkerhed slipper taget i dig, så du kan blive nærværende og tilstede i dit liv. For når dit underbevidste sind har forstået, at du har al den kærlighed og tryghed du har brug for i dig selv, så behøver du ikke længere at frygte, at andre ikke giver dig kærlighed og tryghed og du er ikke længere afhængig af andres anerkendelse.

Du er FRI <3

 

Kærligst Linda

 

Ps. Kender du nogen, som kunne have glæde af dette indlæg, så er du meget velkommen til at DELE det. Tusind Tak <3