Lige før påske var jeg inviteret indenfor i Danske Bank på stjernepladsen i Århus, til deres morgenmøde. Jeg var inviteret indenfor, for at fortælle om hypnose og selvværd. Det havde jeg aldrig prøvet før, altså at blive inviteret indenfor på denne måde af Danske bank. Så jeg var spændt og taknemmelig.

Jeg blev mødt af en flok åbne og nysgerrige mennesker. Morten, bankdirektøren indledte mødet med at fortælle hvordan faglighed, førhen har været nok i bankverdenen, men at den ikke er nok længere. Morten fortalte hvordan vi i fremtiden, skal have os selv med. At det er vigtigt, at vi føler os gode nok og har det godt med os selv, at dette tæller højere i fremtiden og at det var derfor, at han havde inviteret mig indenfor. 

Det var en fantastisk time i selskab med nogle meget skønne bankfolk. Jeg har været rørt siden. Rørt over at Danske Bank (ihvertfald denne afdeling!) ikke kun tænker på bundlinje tal, men i den grad også tænker på hvordan hver enkelt har det med sig selv. Rørt over en enorm åbenhed omkring egne personlige problematikker. Rørt over at direktøren giver hans ansatte fri, hvis de vil gå hos mig.

Så hvis du overvejer et bankskifte, så vil jeg helt klart anbefale Danske Bank på Stjernepladsen <3

Se hvad direktøren efterfølgende har skrevet:

  

Kære Linda,

På vegne af Danske Bank, Universitets Afdeling vil vi sige dig tak for et inspirerende morgenmøde hvor du via dit smilende væsen og din klare kommunikation har fået os til at forstå følgende:

Vi er de eneste der kan tage ansvar for at vi selv har det godt.

Du gav os et godt billede af hvad hypnose er og fik det afmystificeret selv ved de største skeptikere. Du gjorde, at forståelsen for at vi selv kan gøre noget og ikke bare acceptere, har været genstand for megen dialog efterfølgende.

Udover de af os, som selv har haft en lyst til at forandre noget i vores liv og bruge dig til det, har du sørget for at vi aktivt anbefaler dig til vores familier og personer i vores omgangskreds.

Dit indlæg har skabt endnu større åbenhed i afdelingen omkring personlige forhold og har skabt et fundament for endnu bedre sammenhold end vi har oplevet tidligere, hvilket i sidste ende betyder endnu mere tilfredse kunder i vores butik – TAK for det!

Personligt giver jeg dig min varmeste anbefaling og jeg kan også anbefale andre grupper som ønsker noget af ovennævnte at gøre brug af din ekspertise.

TAK!

Morten Illum Skaarup, Filialdirektør, Danske Bank på Stjernepladsen