Er du på rette vej i dit liv?

Lytter du til de klare instrukser, du får fra din intuition?

VI HAR 2 STEMMER INDEN I

Vi har vores intuition og vi har vores fornuft.

Intuitionen og fornuften taler IKKE samme sprog, overhovedet!

Intuitionen viser dig øjeblik for øjeblik hvilke vej du skal gå. Det er klare og præcise instrukser, men UDEN forklaringer og planer.

Fornuften vil gerne kende HELE vejen med det samme. Fornuften vil have forklaringer og planlægning. Fornuften trækker på risikoen ved at følge en instruks, “for og imod” og den kalder på frygten.

Fornuften vil regne ud hvad der er bedst at gøre, hvad der kan betale sig og hvilke fare der vil være på vejen. Fornuften får ofte lov til at ødelægge intuitionens blide instrukser.

Intuitionen kender vejen til et liv, som for dig, er kærligere, mere fantastisk og givende end det liv, du har i dag.

Fornuften kender vejen til et liv, som ligner det liv du allerede har.

DET ER MEGET NEMMERE AT GØRE DET JEG PLEJER…

Jeg har igennem de sidste par uger fået klare instrukser fra min intuition om at holde et foredrag. Når instrukserne kommer, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige intuitionen kalder på. Kort efter tager fornuften over, den kværner om en masse praktiske ting og den kalder på frygten, som ofte giver mig en følelse af opgivendehed som lyder sådan her ”så er det da meget nemmere at gøre det jeg plejer at gøre” og vupti er instruksen væk igen, og fornuften har taget over. Lige indtil dagen efter hvor den klare instruks kommer igen.

Da jeg har en laaang historik i bagagen, som “hende der bliver bange for at tale foran mange mennesker”, vil min fornuft gøre alt for at jeg ikke lytter til instruksen om at holde foredrag. Men da, jeg har mange gode erfaringer med at lytte til min intuition, ved jeg godt, at jeg ikke kan blive ved med at lukke låget til denne instruks. Og jeg ved, at der intet er at frygte!

 

HVAD VILLE DU GØRE, HVIS FRYGTEN VAR VÆK?

Jeg har mange i forløb, som jeg stiller dette spørgsmålet:

”Ville du gøre noget anderledes, hvis du vågnede op i morgen og al frygt havde forladt dit sind og du var sikret penge resten af dit liv?”

Det er meget sjældent at folk siger, at de intet ville gøre anderledes!

Langt de fleste siger noget ala det her:

”Så ville jeg sige mit arbejde op”
“Så ville jeg rejse ud i verden”
“Så ville jeg blive skilt “
“Så ville jeg starte på en ny uddannelse”
“Så ville jeg sige min chef i mod”
“Så ville jeg tage en fri dag”

Deres intuition fortæller dem, at der er en vej, som er endnu mere farverig, levende, kærlig og fantastisk end den de går på nu. Deres fornuft siger ”Nej nej, bliver hvor du er ellers går det galt”.

KAN JEG STOLE PÅ MIN INTUITION, ALTID?

JA!

Du kan altid stole på din intuition, på de klare instrukser du får i løbet af dagen eller vågner op med om natten.

De klare instrukser der får dit hjerte til at slå et ekstra slag, der giver dig et sug i maven, der giver dig en stærk fornemmelse af at “der er noget jeg må gøre!”. Dem kan du altid stole på!

Det der er så ”farligt” ved at følge intuitionen er, at du ingen anelse har om, hvor du lander og hvad der sker på din vej. For intuitionen giver dig kun en instruks af gangen. Det handler om at give slip, slip kontrollen og lad dig blive guidet.

FOREDRAG

Tilbage til min tilbagevendende instruks om at holde et foredrag, som jeg ved at jeg bliver nødt til at følge. Og blot ved at sige det højt til dig som læser, så har jeg taget det første skridt til at realisere det. Jeg har fortalt min intuition, at jeg lytter og at jeg vil følge.

Det samme kan du gøre med de klare instrukser du får. Sig dem højt for en anden, skriv dem ned eller send en mail til mig og fortæl hvad du vil gøre. Det er det allerførste og måske vigtigste skridt på den nye vej.

Jeg vil holde et foredrag i januar måned, for dig der kender alt til usikkerhed. Usikkerheden ved at tale foran mange mennesker, usikkerheden ved at være i fokus og dig som kender usikkerheden på andre måder.

Foredraget kommer til at hedde:

USIKKERHED – en uønsket følelse eller en god ven.

Foredraget tager afsæt i min rejse fra at være en “stille og usikker pige” til i dag, at turde stå ved mig selv og alt hvad jeg indeholder. Jeg opdagede på min rejse, at usikkerheden ikke skulle bekæmpes eller undertrykkes. Usikkerheden var en god ven, som viste mig vejen hjem – til mig selv.

Vil du med, så skriv dig op til mit nyhedsbrev, så får du besked så snart datoen er sat! Skriv dig op i øverste højre hjørne.

HVAD KALDER DIN INTUITION PÅ?

Hvilke klare instrukser får du fra din intuition? Hvad kan du mærke, at du må/vil gøre anderledes, hvis du for en stund slipper fornuften og frygten? Hvad kalder din intuition på?

Du må hjertens gerne sende en mail på kontakt@lindahauge.dk og fortæl mig, hvad der kalder på dig og hvad du kan mærke, at du må gøre for at forfølge det, du mærker er rigtigt. Blot det at dele det der kalder på dig med en anden, gør at du har taget et vigtigt og kærligt skridt i dit liv.

Jeg ønsker dig en dejlig ny uge.

Kærligst,

Linda Hauge

********

PS. Sidder du fast i en følelsesmæssig blokering såsom angst, usikkerhed, fobi, tristhed eller lignende, som bremser dig i at være glad og i ro, så er et forløb eller en enkelt session hos mig måske noget for dig. Læs mere HER