Det er oppe i tiden, at snakke om hvor vigtigt og nødvendigt det er, at være positiv. Vi skal se livet fra den positive vinkel. Alt hvad vi tænker på, skaber vores liv – Så det gælder om at have fokus på alt det gode.

Jeg er en stor fortaler for denne måde at leve på..

MEN hvad nu hvis du ikke (altid)  er i stand til at se mulighederne i øjeblikket, hvad nu hvis dit  hoved (nogengange eller altid) er fyldt af kritiske tanker og tristheden ulmer rundt i kroppen.. Er du så uduelig og ikke værd at elske?

NEJ.. Så er du et menneske;-)

 

Under min uddannelse til Hypnoterapeut havde jeg konstant fokus på, at have det fantastisk. Hvis der kom en trist følelse op, lavede jeg selvhypnose på den (Gentog en sætning for migselv om hvordan jeg gerne vil have det ). Det virkede, tristhed og alt negativitet forsvandt, og alt gik min vej. Så selvhypnose, positiv psykologi og law of attraction virker – ingen tvivl!

MEN der manglede noget indeni mig og det var

nærværet i migselv – at være med det der er”. 

Nogengange har vi mennesker bare brug for at græde ud ved en skulder, brug for at få at vide at det er helt okay, at have det som vi har det, at vi er HELT normale. At vi er værd at elske som vi er..  Med glæde, vrede, tristhed, forvirring, positivitet og alle facetterne af os selv.

For medmindre du er helt oplyst, er blevet til  hvidt lys og allerede er blevet til en engel – Så indeholder du stadig alle facetterne i dig selv;-) 

Når jeg snakker med mine klienter om at elske og værdsætte sig selv – Så snakker jeg om hele pakken! For indtil du kan elske hele din pakke, så vil tristheden, vreden og frygten forblive dine fjender. Og indtil du har sluttet fred med dine fjender, så vil der være kamp i dit sind. 

Min erfaring er, at når du elsker hele din pakke (eller det meste af den), så bliver vrede/tristhed til boblende glæde. Den slags boblende glæde hvor tårerne pibler frem af ren glæde og taknemmelighed. Den slags glæde kan, for mig, ikke sammenlignes med noget som helst andet.