For en uge siden havde jeg premiere på mit Workshop forløb “Blive fri til at være dig – i dine relationer” og det var en fantastisk aften med skønne deltagere. Hensigten med dette forløb er kort fortalt, at blive FRI til at være sig selv i alle sine relationer. Dette forløb er en rejse hjem til dig selv, hvor du undervejs opdager, alt det der har holdt dig tilbage i at være dig. En forløsning af gamle historier og frygt. Du kan læse mere om det her.

 

Efter premieren tænkte jeg:

“Jeg har lyst til at give mange flere muligheden for at slippe frygt og historier, så de kan komme hjem til sig selv”

 

… Så derfor fik jeg ideen til advents gaver.

 

Sidste år lavede jeg et digital kursus, som hedder “Lær at blive på din egen banehalvdel og sig ærligt til & fra” og det er det kursus, som jeg gerne vil give som advents gave. Kurset indeholder modulerne nedenfor og har en værdi af kr. 499,-

 

Modul 1: Din og min banehalvdel

Modul 2: Tag kritik som en gave – for din egen skyld

Modul 3: Derfor skal du droppe forklaringerne og stå ved dig selv

Modul 4: Selvopfyldende historiere og mantra der vil ændre dit liv 

 

lær at blive på din egen banehalvdel

 

 

Kurset er genialt, hvis du kæmper (lidt) ved tanken om at skulle være sammen med din familie i julen. Måske du plejer at slå knuder på dig selv for at være sammen med din svigermor eller måske fylder din far lidt for meget.

Lige meget hvilken udfordring du står med i relationen til andre, er dette kursus fantastisk til at få dig hjem på din egen banehalvdel. Der kan du hvile i dig selv og stå ved den du er, uden at skabe konflikter eller drama:-) Du kan læse alt om kurset her.

 

Sådan får du muligheden for at modtage en advents gave!

For at få fingrene i en af de 4 advents gaver skal du skrive en kommentar på bloggen her (for enden af dette blogindlæg).

HVER søndag inden jul trækker jeg én fra listen, som er den heldige modtager af søndagens advents gave. Den heldige vinders navn bliver offentliggjort hver søndag inden jul, så husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er på LIGE HER.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk og fredfyldt julemåned <3

 

Kærligst Linda