Kære Dig!

Når jeg oplever, at blive forvirret, stresset eller begynder at føle mig mindreværdig, så er der en ting, som altid hjælper mig og det er at gå offline. Med det samme. Slukke alt hvad der kan bimle og bamle. Jeg oplever nærmest en ”instant feeling good” fornemmelse ved denne offline metode. Tidligere overhørte jeg “tid til at gå offline” signalerne, men nu lytter jeg og agerer med det samme!

Det gør for ondt at lade være og jeg holder for meget af mig selv og mine omgivelser, til at jeg gider at føle mig stresset, forvirret og mindreværdig. Simpelthen <3

 

 

 

Hvis du, som jeg, har tendens til gerne at ville alle det bedste, har tendens til at føle dig mindreværdig når du sammenligner dig med andre og hvis du helst ikke vil gøre nogen kede af det, så kan de sociale medier godt være ret krævende og udmattende at opholde sig på. Har jeg erfaret. 

Internettet og især de sociale medier, er en stor bombe af sanseindtryk og langt fra altid de gode af slagsen!

På de sociale medier viser folk sig som værende smukke, heldige, modige og dygtige eller folk viser dig at verden kan være modbydelig (groft saft!). Begge former for indtryk kan være ret voldsomme, hvis du er lidt sensitiv anlagt. Rigtig mange ligger slet ikke mærke til at disse indtryk går ind og gør noget ved èn. Disse sanseindtryk foregår ofte helt ubevidst.

På facebook kan du scrolle lynhurtigt igennem overskrifter, tekster og billeder, og selvom du med din bevidsthed ikke altid synes at du tager det ind, som du du ser og læser, så optager din underbevidsthed det hele. Og din underbevidsthed bestemmer ofte hvordan du har det efterfølgende, fordi den repræsenterer din grundstemning.

Jeg har spottet 5 kendetegn ved mig selv og andre, når det er tid til at logge af og gå offline. 

1. Du bliver irriteret når folk snakker til dig.

2. Du føler dig ”ikke god nok”.

3. Du synes at det er vigtigere at være på de sociale medier, end at høre hvad de mennesker omkring dig siger.

4. Du synes, at de gøremål du besluttede at gøre i dag, pludselig er mindre vigtige.

5. Du har mistet forbindelsen til din egen sandhed og indre vejviser.

Lige om lidt drager jeg til Skagen med min store familie og går derfor offline. Hver gang jeg gør sådan noget, så slukker jeg for internettet.

Weekend offline eller online – 2 vidt forskellige weekender!

Jeg har opdaget, at holde weekend med internettet tændt og at holde weekend helt offline, er to meget forskellige weekender.

Når jeg er offline, synker jeg ned i et meget afslappet og nærværende gear, indenfor ganske få minutter. Jeg får rigtig mange aha- oplevelser, indsigter og nye kreative ideer. Mit sind og hjerte åbner sig helt op. Jeg får også snakket mere med folk, jeg får leget meget mere og jeg får kigget tomt ud af vinduet og jeg ligger mærke til livets små finurligheder.

Med internettet tændt kan jeg altid liiiige søge derhen, hvis der ikke lige er noget andet vigtigt. Med internettet tændt, falder jeg ikke i staver og jeg bliver hurtigere fortravlet. 

Denne erfaring har jeg gjort mig igennem det sidste år og fordi jeg nu kan mærke KÆMPE forskel på mit liv offline og online, så opholder jeg mig mindre og mindre på internettet. Facebook og andre sociale medier kan ikke længere holde mig fast i langtid af gangen, simpelthen fordi jeg har erfaret på et dybere plan at livet leves allerbedst, når jeg er offline.

Det er blot min erfaring, hvad er din oplevelse? Jeg vil elske at høre dine erfaringer.

Kærligst Linda

Ps. vil du inspireres, støttes og opmuntres til at få et endnu mere kærligt forhold til dig selv og dine omgivelser? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev i øverste højre hjørne og modtag med det samme E-guiden “Sådan siger du Nej, når du mener Nej – på en ærlig og tydelig måde”