Vrede – Stå sikkert i dig selv, selvom andre bliver vrede!

Bliver du overrumlet af din eller andres vrede?

Kender du det, at du i nogen situationer eller sammen med bestemte mennesker, undgår at sige din mening, fordi du er bange for deres reaktion?

Måske får du ondt i maven og har lyst til at gemme dig væk, når du mærker vrede hos andre?

Du har måske svært ved at sige fra og stå ved dig selv, hvis du fornemmer at andre ikke er helt enige?

Når andre bliver vrede, kan det vække en gammel angst til livs fra den gang hvor du var barn. Måske har du haft en forælder, som pludselig kunne skælde ud eller måske har du fået et chok i en anden forbindelse. Når vi er bange for andres vrede, er det fordi, at der gemmer sig en større eller mindre traumatisk oplevelse i vores underbevidsthed, som vi endnu ikke har fået bearbejdet og forløst. Så hver gang at vi er sammen med mennesker, hvis udtryk eller mimik minder os om den traumatiske oplevelse vi ubevidst bærer rundt, så bliver vi bange. Men det kan vi heldigvis lave om på:-)

Ved hjælp af hypnose tilstanden kan vi finde og forløse årsagen til din vrede eller angst for vrede, så du kan stå og hvile sikkert i dig selv.

 

 

Vrede

 

Vil du gerne..

  • Kunne føle dig tryg og stå sikkert i dig selv, når andre er vrede?
  • Kunne hvile i dig selv og sig fra, når noget er for meget?
  • Lære at se og handle klart, selv når andre viser at de frustreret eller vrede?

Så kan jeg hjælpe dig!

Jeg laver terapi under hypnose ( hypnoterapi ) til at hjælpe dig med at forløse din frygt for andres vrede, så du kan lande trygt og sikkert i dig selv, og holde på hvad du mener, selvom den anden ikke er enig med dig eller bliver vred.

Ved hjælp af hypnose tilstanden kan vi sammen finde den underliggende årsag til, at du har det svært med vrede og fra denne årsag, kan du finde forståelse, forløsning og tryghed. Som du kan fremadrettet, kan stå trygt i dig selv, lige meget om hvordan andre har det omkring dig.

Giv mig et kald på 61314599 eller send en mail på kontakt@lindahauge.dk – hvis du er klar til at finde fred med vrede.