VIND muligheden for at slippe din præstationsangst

Rigtig mange mennesker har meget på hjerte, så meget at dele ud af, men de tør ikke dele ud af det ..

De bærer rundt på viden og indsigter som kunne gøre en forskel for andre, hvis de blot turde at stå frem med det. De er ikke altid selv klar over, at de bærer rundt på guld, som kan gøre en forskel. Min erfaring er, at de hver og ‘en bærer rundt på guld!

De tror, at fordi de rødmer, bliver nervøse, får svedige hænder, begynder at stamme, deres hjerte galoperer af sted med dem eller fordi de får et angst anfald, når de stiller sig frem på “talerstolen” , så er det bedre, at de slet ikke siger noget. De har svært ved at overvinde denne præstationsangst på egen hånd, men de vil gerne slippe den!

De drømmer om at stå frem, sikker i sig selv og tale frit. 

Kender du nogen som har det sådan eller er du en af dem, som jeg har beskrevet? Jeg kender det beskrevne alt for godt og er derfor så taknemmelig over, at det ikke fylder længere.

Jeg holder Workshop d. 19 september og d. 3 oktober, for dig som kender til præstationsangst. Jeg kender nemlig vejen ud af angsten og jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe deltagerne videre.

Da jeg ikke kender alle de mennesker, som kæmper med denne præstationsangst, har jeg brug for din hjælp. Jeg håber, du vil hjælpe.

Du kan vinde en plads på min Workshop og hvis du ikke kan bruge pladsen, kan du give den videre til en person som kan :-)

Du kan læse mere om min Workshop HER

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Skriv i kommentarfeltet nedenfor hvorfor du (eller en anden) skal vinde. Hvis du hellere vil være anonym, kan du skrive til mig på kontakt@lindahauge.dk

2. Del dette blogindlæg med dit netværk f.eks. på facebook

 

Vinderen får direkte besked på søndag kl. 20

Formalia:

Workshop pladsen kan ikke byttes til kontanter.

Ved deltagelse i konkurrencen siger du samtidig ja tak til modtage nyheder fra mig.

***************

Vil du læse mere omkring Workshoppen og hvad jeg kan hjælpe dig med, er det HER du skal læse.

Har du mon set min FB side, hvor jeg deler viden, indsigter og arrangementer, som er tilknyttet min side her? Ellers hop ind her

Kom frit frem..

Jeg ved du bærer på guld, det gør vi ALLE! :-)

Kommentarer

kommentarer

7 Responses to VIND muligheden for at slippe din præstationsangst

 1. Kære Linda
  Jeg blev fanget af denne sætning…Tænker du, at du har mere at vise verden, end du gør nu? Men du tør bare ikke.
  Og der er lige der hvor jeg står nu, angst for at turde tro på jeg kan… Min historie er en længe ventet drøm på at blive selvstændig, fordi jeg har noget på hjertet jeg brænder for at få lov til at ud leve.
  Jeg har opsagt mit job for 2 år siden,flyttede til Århus og jeg arbejder mig fremad mod selvstændighed, med skridt 2 frem og et tilbage, og idag er jeg bevidst om at det er min frygt der holder mig tilbage.
  Dit workshop lyder som et tilbud, som kunne bevæge mig mod i retningen af min drøm, og tanken om at kunne få lov til at deltage ville være et skridt fremad og afslutte med at bevæge mig istedet for at gå tilbage.
  Jeg har fulgt dig på dine nyhedsbreve og din facebook side og jeg kan lide det, jeg læser.
  Jeg sender masser af ønsker ud at jeg vil blive den heldige der kommer med på din Workshop, og også med på, at flere ønske det fantastiske tilbud. du byder.
  Ønsker lykke til alle os der er med i lodtrækningen.
  De bedste hilsner fra Dorthe Ussing

  • Kære Dorthe.. Tak for din tilmelding. Du hører fra mig på mail på søndag aften, når jeg har fundet en vinder:-)
   Dejlig weekend til dig!

 2. I forbindelse med mit (fritids)job med at sælge Tupperware, gælder det i høj grad om at sælge sig selv….:-)

  Jeg arbejder også som Teamleder i Tupperware, hvor vi træner vores konsulenter. Jeg ønsker at bygge mennesker, at gøre svage mennesker stærke.

  Det lader sig kun gøre begge veje, når man er i balance med sig selv.

  Håber at deltage i lodtrækningen.
  Hilsen
  Anette Kristensen

  • Tak for din interesse Anette:-) Du hører fra mig søndag aften, når vinderen er fundet. Dejlig weekend til dig!

 3. Jeg ønsker at vinde fordi det vil gøre min hverdag så meget lettere både privat og erhvervsmæssigt ikke at være hæmmet af tanker om hvordan andre tænker….

Skriv en kommentar