Om

 

Jeg kender alt til at have gemt mig og holdt mig tilbage i mit liv.

Til hver eneste skole/hjem samtale, da jeg var barn, fik jeg af vide, at jeg sagde for lidt (jeg sagde slet ingenting!). Derhjemme fik jeg af vide, at jeg fyldte for meget. Helt op til midten af mine trediver, turde jeg ikke tage ordet i større forsamlinger (når der var mere end 2 tilstede!) og hvis jeg gjorde det alligevel, gjorde jeg det meget kort, så ingen opdagede mine røde kinder og mit galoperende hjerte.

Mit liv igennem har jeg haft en fornemmelse af, at jeg havde noget helt særligt, som jeg skulle bidrage med på denne jord, så lige meget hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med, har det været en fornemmelse af “Det her er jeg god til, andre synes jeg er god til det, men hvorfor føles det så ikke helt rigtigt?”.

Set i bakspejlet var mit kald lige for øjnene af mig, men jeg turde ikke se det, for det betød at jeg skulle begynde at gøre noget, som jeg ikke turde gøre – nemlig at stille mig op foran mere end 2 mennesker på en gang. Jeg troede, at jeg skulle nå dertil, at jeg aldrig blev usikker mere, før jeg trådte frem, men havde overset, at min usikkerhed og alt det der gemmer sig i den, var den hemmelig genvej til at tage min plads på jorden.

mellemrum

MIN PLADS PÅ JORDEN..

Jeg brænder for, at skabe trygge og kærlige rum for dig som kender alt til at holde dig tilbage i dit liv, gemme dig og tænke  “hvis andre så mig, når jeg er helt mig selv, så vil de sikkert vælge mig fra”. Jeg brænder ligeledes for at guide dig i rejsen hjem til dig selv og sætte spot på alt det, der gør dig helt særlig og værdifuld, så du kan tage din plads på jorden og finde dit unikke bidrag.

Mellemrum

Holde rum

Mellemrum

DØREN DER IKKE VILLE ÅBNE SIG…

Jeg har været selvstændig i snart 9 år som terapeut med langt over 2000 individuelle sessioner bag mig og har nu sløjfet titlen som terapeut. Jeg har i alle årerne elsket mine møder med vidt forskellige skønne mennesker, men rollen som terapeut har aldrig helt passet til mig.

Mellemrum

arno-smit-83025-unsplash

Mellemrum

Da jeg sagde nej tak til min virke som terapeut, uden sikkerhedsnet eller viden om mit næste skridt, så åbnede den dør sig, som jeg ikke kunne åbne tidligere. Den dør som viste mig min særlige plads på jorden. Tidligere havde jeg tæsket løs på den, da jeg så gerne ville have den åbnet, før jeg turde lukke den dør, hvor der stod terapeut på. Sådan fungerer den Guddommelige orden blot ikke, vi må lukke en dør, før vi kan åbne den næste;-)

Jeg glæder mig til at støtte, inspirerer og heppe på dig – i mens du tager DIN plads på jorden.

Du kan se hvordan, jeg kan hjælpe dig til at finde dit unikke bidrag og tage din plads på jorden lige HER

ellemrum

Linda Hauge Skov (2)