Mini Retreat

Få klarhed på dit indre betydningsfulde spørgsmål ved hjælp af skoven, stilheden og nattens mørke.

Det er med glæde, at jeg gentager succesen og inviterer dig til LAD SKOVEN KALDE DIG HJEM – MINI RETREAT MED UDESIDNING. Denne gang d. 1/11 2018.

Naturen, mørket og stilheden kan få dig helt derind i dig selv, hvor svaret på dit betydningsfulde spørgsmål bor. Det kan være enormt svært, at mærke hvad der er sandt for dig, når du har en hverdag som er fyldt med gøremål, socialemedier og mennesker med hver deres mening om tingene.

 

DSC00649

 

Skoven kan noget særligt, den kan få os hjem til os selv, der hvor vi kan høre og mærke vores egen indre sandhed. Alle de ubesvarede spørgsmål du måtte have indeni dig, har også et svar, som også findes inde i dig – men som blot kan være så svært at høre.

Og som Kristian Lysdahl udtrykker det efter første mini retreat:

Var så heldig at deltage i den første udesidning med Linda. Kan så varmt anbefale at gøre det. Jeg fik svar på nogle meget dybe eksistentielle spørgsmål som jeg har tumlet med i de sidste 20 år. Har været dybt befriende at få det på plads i mit indre ❤️🙏 “

 

DERFOR inviterer jeg dig herud i skoven igen.

Vi mødes kl. 17.00 til en skål varm suppe. Derefter sætter vi os i rundkreds på det smukke loft, hvor jeg guider jer ind i en meditation, hvor du vil få kontakt med det, som er vigtigst for dig at få klarhed på, så du derefter klart kan formulere dit indre betydningsfulde spørgsmål/intention/hensigt for vores døgn sammen.

IMG_1330

 

Jeg deler ligeledes med jer, hvad en udesidning er og hvad den kan. Derefter tager vi en runde, hvor du får mulighed for at dele dit betydningsfulde spørgsmål og dermed din intention for det kommende døgn. Når vi deler vores betydningsfulde spørgsmål med andre, bliver det manifesteret og svaret kan lettere komme til dig.

Derefter går vi i samlet folk ind i skoven, hvor du vælger dit træ, det træ som du vil læne dig op af de følgende 4 timer.

Når vi nærmer os midnat, ringer jeg med en lille klokke og tænder stearinlyset i den medbragte lygte. Vi går i stilhed tilbage til loftet. Hvor du kravler op i den alkove eller hems, som du har redt om, da du kom.

Jeg vækker jer med den samme klokke næste morgen. Dem der har lyst går i stilhed til søen og tager en dukkert, derefter spiser vi morgengrød sammen – også i stilhed.

Derefter vil der være tid til at gå en tur og møde “dit træ” ved højlys dag, skrive/tegne i din notesbog eller drikke en kop the, og åbne dig for mere klarhed.

Derefter mødes vi på loftet i cirkel igen. Vi deler hver især, vores oplevelse fra aftenen, natten og morgenen – eller det vi har lyst til at dele. Med fokus på hvor vi er nu i forhold til vores betydningsfulde spørgsmål.

Fredag ved 10.00-11.00 tiden siger vi farvel.

PRAKTISK:

Medbring varmt og vandtæt tøj (inkl hætte/hue), det er bedre at være for varm end for kold. Medbring noget at sidde på, gerne lammeskind eller lignende naturmateriale. Ingen mad, vand eller lygte i skoven.

Medbring en ting som har værdi for dig, til at støtte dig i din indre rejse i denne weekend ~ f.eks en sten, en figur eller noget helt tredje❤️

Medbring lagen og sovepose (eller dyne)

Undgå at spise tung mad på dagen, du kan evt faste hvis det giver mening for dig.

Lad din mobiltelefon blive hjemme, den er ”no go” på retreatet.

Pris 650 kr som betales lige HER. Når du har betalt er du tilmeldt. Der er max 9 pladser i alt