Mor, slip den dårlige samvittighed!

 Kender du det…

– At du ikke altid kan rumme dit barn?

– At du nogengange reagerer på en ukærlig måde overfor dit barn, som du slet ikke ønsker?

– Og kender du det at bærer rundt på dårlig samvittighed og føle dig “ikke god nok” som mor?

Når vi bliver mødre, vækkes alle de glemte og gemte oplevelser fra vores egen barndom til livs. Alt det du ikke har fået forløst fra din egen barndom, dukker op, når du bliver mor.

Du kommer måske nogengange til at reagere på en måde, som ikke mærkes kærligt, hverken på dig selv eller på dine børn. Når det sker, bliver du måske ked af det og bliver fyldt med dårlig samvittighed. Det kender de fleste mødre. Det er helt normalt.

Den dårlige samvittigheds mølle

Når vi har dårlig samvittighed, går vi ud over egne grænser, og bliver mere overbærende med vores børn. Vi giver dem måske lov til lidt mere, end hvad mærkes godt indeni. Efterfølgende kan vi ikke være i det, vi er gået med til, og så ender vi med skælde ud eller være “ikke kærlige” på anden vis. Bagefter får vi dårlig samvittighed igen… ja og så kører “den dårlige samvittigheds mølle”. Og den gør nas og gør os ulykkelige.

Du kan slippe den dårlige samvittighed!

Jeg har lavet en indre rejse til dig, som mor, som har lyst til at slippe den dårlige samvittighed og finde indre ro. Det er en session, som jeg har indspillet til dig. En session som du kan lytte til lige så meget du vil. For når du har købt sessionen, så er det din egen. Du kan downloade den til din computer eller lytte til den fra din smartphone.

Mød dig selv og dit barn fra det kærligste sted i dig.

Sessionen tager dig med på en rejse ind i dig selv, hvor du lærer at slippe den dårlige samvittighed. Hvor du lærer at tilgive dig selv og møde dig selv og dit barn fra det kærligste sted i dig.

Sessionen varer 28 minutter og kan købes lige HER