Bliv ven med din følelser!

Vil du mærke indre ro og glæde?

Dette ønske har de fleste af de mennesker, som opsøger mig. De kommer fordi de har angst, depression, jaloux, vrede eller noget helt femte. De er trætte af at døje med disse følelsesmæssige tilstande og vil bare gerne have fred, og være glade. Klart nok.

Det der går igen ved hver og en, er at de KUN vil have de “gode” følelser, såsom glæde, begejstring, afslappelse og ro. De vil gerne undgå alle de “dårlige” følelser, så som tristhed, forvirring, vrede, jalousi og angst.

Du indeholder alle følelser. Det har du altid gjort og det vil du altid gøre. Selvom du har flygtet fra dine følelser det meste af dit liv, så kan de aldrig helt forsvinde. Og heldigvis for det.

Følelser der bliver rummet, bliver til ren energi i din krop.

Du kan komme i varig kontakt med den rolige, kærlige og glade del af dig, som dybest set er dit fundament. Det er ikke følelser, der kan komme og gå, men det er en varig tilstand. Fra dette fundament kan du lade alle de forskellige følelser danse forbi, skylle igennem dig og lade være, som de er.

For at komme dertil må du slutte fred med alle dine følelser. Se dem som det de er, gemte og glemte følelser der blot ønsker at blive rummet, som de er.

Jeg har lavet en indre rejse til dig…

  • som er træt af at være låst fast i dit liv.
  • som er træt af at kæmpe med dine følelser.
  • som er klar til at møde dine følelser på en ny og meget mere kærlig måde.

Jeg har indtalt en session til dig, som du kan lytte til igen og igen. Du kan lytte til den på din smartphone eller via din computer. Du skal være afslappet og have lukket øje når du lytter. Jeg vil tage dig med på en rejse ind i dig selv, hvor du har evnen til at slutte fred med dine følelser, så du kan komme i kontakt med den kærlige og rolige del af dig.

Du kan købe sessionen lige HER

Sessionen varer 18 minutter