KONKURRENCE

 

Er du kreativ og nytænkende med ord?

Og har du lyst til at vinde en

Gastronomi Smartbox til en værdi af 800 kr. ?

Så HJÆLP os med at finde på et rigtig godt navn til vores nye sted.

Asger Møller fra Cirkelbo og jeg har erhvervet os de fedeste erhvervslokaler i hjertet af Århus C, nærmere betegnelse Rosensgade 24, 3 sal.

Her skaber vi:

Århus fedeste arbejdsplads for selvstændige

 

med følgende indhold:

 

 

**********************

 

Fællesskab * Relationer * Kursuslokaler * Netværk * Sparring

 

Ønsker du at arbejde i et uformelt, ægte og energifyldt miljø, hvor fællesskab og gode relationer er en naturlig del af din hverdag, så er Kontorfælleskabet Rosengade noget for dig.

Kontorfællesskabet består af mennesker fra forskellige brancher – og det er helt bevidst. Vi ved nemlig, at vi med vores forskellighed kan hjælpe hinanden med at vokse i vores virksomheder.

 

Bliv en del af noget større
Stemningen i Kontorfælleskabet Rosensgade er fyldt med god energi og imødekommenhed. Her er plads til at hjælpe og sparre med hinanden over frokosten. Du kan vælge at lade døren stå åben ind til dit kontor, så du mærker, at du er en del af noget større. Du kan lukke den, når du har brug for ro – du bestemmer, hvor meget du vil være med. Kontorfællesskabet er indrettet således, at du også kan drive en forretning der kræver helt ro, hvis du f.eks. er Coach, terapeut eller lignende.

Som en del af Kontorfællesskabet Rosensgade får du sparring med kompetente mennesker fra andre brancher. Helt naturligt får du udvidet dit netværk og dermed måske adgang til flere kunder samt flere opgaver. Her er liv, energi og rum til at drive netop din forretning.  

 

Få adgang til et stort og venligt kursus/møde/konference lokale
Vi har indrettet et stort og lyst kursuslokale med plads til maks. 30 personer. Som kan lejes af både de interne lejere af huset og for kunder udefra, til kursus, fordrag og lign.

Derudover ønsker vi, at huse forskellige typer af netværksgrupper og afholde fyraftensmøder – med fokus på at være selvstændig.

Som lejer i Kontorfællesskabet Rosengade kan du hjælpe med at ’sælge’ lokalet, hvis du har tid og kontakter til det. For dit arbejde med det, belønner vi dig i form af point, der kan omsættes til husleje.

 

 

  *********************

 


Vi har brug for DIN hjælp, hvad skal stedet hedde? Vil du være med så gør følgende, for at være med:

 

1. Kom med dit forslag i kommentar feltet her på bloggen og skriv din mailadresse (Hvis du vil være anonym, så mail det til kontakt@lindahauge.dk)

2. DEL det på Facebook

 

Vinderen får direkte besked på mail og bliver offentliggjort her på bloggen.

 

Konkurrencen slutter når navnet er fundet:-) 

 

Kommentarer

kommentarer

13 Responses to KONKURRENCE

 1. I skal hedde “livsværket”!
  For det skal vel rumme både jeres og jeres lejeres livsværk. Jeg glæder mig til at følge det, og håber at kunne hjælpe.
  Knus Kirsten

 2. Hej og tillykke med stedet!
  Et bud er Cirkel netværket !
  Et netværk der netop henter inspiration i den cirkel af mennesker på stedet!
  En cirkel som symbol på et fællesskab, det behøver ikke være en lukket cirkel.
  mvh
  Thomas

 3. Stort tillykke! Det lyder til at blive et fedt sted og v mangler et lækkert lyst sted til mindre konferencer i Aarhus. Jeg foreslår navnet:

  De selvstændige i Rosensgade

  Mvh Luna Hvid

 4. Måske bare kontorfællesskabet rosengade? øverste etage? Eller ordet for det der sker når flere mennesker sidder sammen og udvikler hinandens idéer.

 5. Hej søde Linda. Jeg foreslår Aurora – den romerske gudinde for morgenrøden, som hver morgen fornyer sig selv. Smukt både talt og skrevet. Nemt at huske og har en fin symbolik i forhold til Jeres værdisæt. Kh Anna :-)

Skriv en kommentar