Parkursus – Skab jeres eget kærlighedsværk

Hvad er denne særlige kim, der gør jeres parforhold helt unikt?

Måske har I glemt det eller måske har I lyst til at få skruet op for den?

Har du lyst til at blive bevidst om hvorfor, du er sammen med lige præcis den partner, som du er sammen med?

Kunne du tænke dig, at jeres forhold blev endnu stærkere og rigere på kærlighed?

Har du lyst til at finde jeres helt særlig kim, det der er limen i jeres parforhold, det der gør at I altid kan vende tilbage til hinanden igen, lige meget hvilke udfordringer livet byder på?

Har du lyst til at skabe et kærlighedsværk, noget som indrammer jeres helt særlige kærlighed og læringsrum – så I altid kan vende tilbage til det, der gør jeres forhold helt særligt?

Vi vælger hinanden som partnere af en grund – ofte helt ubevidst. Vi bliver tiltrukket af hinanden ofte af grunde, som vi slet ikke er bevidste om. Det vi bliver tiltrukket af i starten, er ofte også det vi bliver træt af senere i forholdet. Når vi har været sammen i noget tid, kan vi nogengange blive i tvivl om hvorfor vi er sammen, om livet måske kunne være nemmere alene eller sammen med en anden. Det kan til tider være lettere at kigge efter mangler, end at kigge efter det helt særlige og elskelige ved den anden. Det er helt naturligt og virkelighed for de fleste. Men det kan være anderledes.

Når vi tvivler på vores forhold, så skaber det forvirring og rod i alle områder af vores liv, og det gør det fordi parforholdet er så essentielt for os mennesker. Vores partner er den som oftest er aller tættest på, så derfor skaber det en masse ballade på de indre hylder, når vi kæmper mod kærligheden imellem os, i stedet for at overgive os ind i den.

Parforholdet er det vildeste lærings – og udviklingsrum, når vi tør at åbne helt op.

 

photo-1496523720220-b62e33cf3161

SPOT PÅ HINANDENS EVNER OG KVALITETER

På kurset Skab jeres eget kærlighedsværk, sætter vi spot på de bevidste og ubevidste grunde til at I to er sammen. Vi sætter spot på HVORFOR I er så vanvittige gode sammen (og det er I ellers ville I slet ikke være sammen): Du vil bliver opmærksom på, hvorfor din partner er eminent til at spejle, støtte og inspirerer dig, så du kan vende endnu mere hjem til den du er, og samtidig blive meget mere stærk og rolig i dig selv. Vi vil sætte spot på den særlige kærlige stemning I to kan skabe sammen, den stemning som gør, at I kan genforelske jer i hinanden.

Når I begge har fået denne oplevelse og bevidsthed, samt fået sat ord på hvorfor I hver især er så gode for hinanden – så skal jeres fælles kærlighedsværk skabes.

I får mulighed for at arbejde med træ, papir, søm, skruer, farver, magasiner, blyanter, ting i finder fra naturen – for at skabe jeres helt særlige kærlighedsværk. Rummet er åbent og frit, så I kan skabe det, som er jeres. Vi vil begge være til rådighed til at inspirerer og støtte, hvis der er brug for det.

Kærlighedsværket tager I med jer hjem og stiller/hænger et sted i jeres hjem, som jeres parforholds anker. Noget I altid kan finde frem eller gå hen til, og genfinde jeres forholds puls og nerve.

Vores erfaring er, at når vi først kender vores “HVORFOR er vi sammen” og “HVORFOR er vi så gode sammen” og “HVAD er det, der gør vores forhold helt særligt og smukt” – så bliver livet sammen meget lettere, sjovere og kærligere. Det bliver lettere at gå efter dine drømme, lettere at skabe et arbejdsliv som er fedt, lettere at være forældre eller bonus forældre, lettere at have familie og så videre.

HVEM ER VI?

Vi er Asger og Linda. Vi har kendt hinanden i 7 år – og flyttede sammen for knap 1,5 år siden. Linda har børn på 9 og 12 år, og Asger har børn på 17, 20 og 25 år. Vi har ingen børn sammen, dog en masse dyr:-)

Det har taget os en del år, før vi virkelig er landet ind i vores forhold og tilladt os at overgive os til hinanden. Vi er begge et par selvstændige frie fugle, som har kæmpet med gamle overlevelses strategier, ubevidste mønstre der gjorde det svært at overgive os til hinanden.

“Det er den vildeste og fedest følelse at overgive sig – det er som at få foræret 5 timer ekstra i døgnet, nu hvor der ingen tvivl er længere” Linda

Vi har været hele vejen rundt om vores forhold, alt er lagt åbent og ærligt frem på bordet, der er intet at skjule og intet at stikke af fra. Vi kan se, forstå og mærke HVAD der gør os fantastiske sammen og HVORDAN vi kan bruge det i vores liv. Vi sætter dagligt spot på hinandens evner og kvaliteter, og “sjovt nok” forsvinder alt det vi før kunne tænke manglede, helt af sig selv.

Rejsen her til hvor vi står i dag, har vi stor lyst til at dele med jer!

RENT MENNESKELIGT OG FAGLIGT ER VI…

Asger 50 år, tømrer, vildmand, ildsjæl og kan bygge alt i træ. Asger har været selvstændig det meste af hans liv, han har bygget utallige huse og alt muligt andet, helst af træ. Asger brænder for skoven, simpelheden, logikken og for at mænd tør at favne deres indre vatnisse og tør forene sig med deres vildmand. Asger har flere halvfærdige terapeutiske uddannelser bag sig. Asger er bramfri, til tider provokerende og er udstyret med et stort hjerte.

Linda 41 år, ildsjæl, skovkvinde, sensitiv og inspirerer kvinder til at finde modet til at stå frem som de er. Linda har været selvstændig i 9 år, indenfor terapi og selvudvikling. For et halvt år siden smed Linda titlen som hypnoterapeut ud af vinduet efter 8 års succes og tillod sig selv at stå nøgen, uden indtjening og uden at vide hvad hun skulle – frit fald. Ganske få uger efter begyndte hendes virkelig passion at dukke op. Linda brænder for autenticitet og for at opløse skam, ved at skabe rum hvor der er plads til alle følelser. Samt at sætte fokus på alt det som fungerer, det der gør dig glad og taknemmelig, og skrue max op for det – når vi gør det, forsvinder udfordringer helt af sig selv.

Vi tror begge to på, at vi alle er sat i verden af en særlig grund. At vi alle er på hver vores individuelle og unikke rejse, og at alt vi møder på vores rejse er læring, gaver eller indsigter, som er her for at hjælpe os på vores videre rejse. Her i blandt parforholdet. Det er ikke alle oplevelser, som er lige nemme at se som gaver, men træning gør mester;-)

 

DET PRAKTISKE

Skab jeres eget kærlighedsværk kurset er d. 8-10 marts, vi starter kl. 19.00 fredag og siger farvel søndag kl. 11.00.

På Skovværk, Langesø Alle 4, 8410 Rønde.

Der er plads til 5 par på dette kursus, så tøv ikke for længe med at snuppe din plads!

PROGRAM FOR WEEKENDEN

Programmet kan ændre sig undervejs, da vi holder af at mærke ind i hver gruppe og se hvad der fungerer bedst den pågældende weekenden, men essensen er den samme.

Fredag

Kl. 19.00 mødes vi til kaffe/The omkring plankebordet i Skovværk, hvor vi vil dele vores rejse sammen, som bestemt har budt på mange “tæt på og langt væk” ture i de 7 år, vi har været sammen. Vi vil inspirerer jer til at få øje på jeres rejse sammen, hvad I vækker i hinanden og hvad der gør jeres forhold særligt.

Ved 22.00 tiden siger vi godnat.

Lørdag

Kl. 09.00 Mødes vi til morgenmad omkring plankebordet.

Kl. 10.00 og frem til 14.00 arbejder vi med “HVORFOR er vi så gode sammen?”, “HVAD er det, der gør vores forhold helt særligt og smukt” – Via visualisering og forskellige øvelser.

Frokost undervejs.

Kl. 14.30 Kærlighedsværket skabes

Kaffe og The undervejs.

Kl. 19.00 Aftensmad

Kl. 22.00 Officielt godnat

Søndag

09.00 Morgenmad

10.00 afrunding

11.00 Farvel og tusind tak for denne gang.

 

I FÅR…

Mad og drikke til alle måltiderne

Kaffe/The og frugt ad libitum

Overnatning i alkove på loftet alene eller sammen med din partner. Skovværks loft har 8 sererate alkover og 2 hemser, så der er 2 soverum til hver par.

Jeres eget personlige kærlighedsværk med hjem, materialerne er med i kursusprisen.

 

MEDBRING…

Egen sengetøj inkl. dyne og pude. Tøj til udendørs brug, så tjek vejret. Samt hvad I ellers behøver. Lad mobilen blive hjemme, den er “no go” på kurset, så husk at give din familie besked.

Tag gerne noget med som symboliserer jeres forhold, et billede, en figur – hvad som helst, måske noget som kan blive en del af jeres kærlighedsværk. Noget som får jer til at tænke på jer to sammen. Enten noget I sammen oplever symboliserer jeres forhold eller noget blot en enkelt en af jer oplever.

 

JERES INVESTERING…

Pris kr. 4750,- for jer begge ved betaling med det samme. Betal lige HER.

Betal 1500,- i depositum inden d. 22/12, 1. rate 30 dage efter og 2. rate 30 dage efter igen (plus gebyr). Betal lige HER

Jeres plads er først sikret, når I har betalt det fulde beløb eller depositumet. Der er kun 5 par pladser, så vent ikke forlænge med at melde jer til.

Vi glæder os til at se jer!

Kærligst,

Asger og Linda

DSC00895b