INVITATION til en aften uden frygt

 

Jeg har været styret af frygt i mit liv. Jeg har været bange for andres mening om mig og i sidste ende frygtet deres afvisning. Jeg har også været bange for ikke at have penge nok, så bange at jeg træffede valg udfra frygt, fremfor fra mit hjerte. Denne frygt gjorde at jeg holdt mig tilbage i mit liv på mange måder.

En dag tænkte jeg, nu kan det være nok og jeg begyndte at vende mit blik mod den frygt, som jeg havde troet på i så langtid – men ikke havde turde at kigge bagom. Jeg begyndte at undersøge frygten og opdagede, at den slet ikke havde hold i alt det den sagde.

Da jeg kiggede godt efter, så jeg at frygten ingen grund havde til at fylde så meget i mit liv. Den havde igennem årerne vist og fortalt mig en masse røverhistorier, skrækkelig ting der ville ske mig, hvis jeg blot fulgte mit hjerte og blot var MIG. Jeg begyndte at se, at ingen af røverhistorierne var sande. Og ligeså langsomt begyndte frygtens fundament at smuldre og en kraft så stærk og kærlig dukkede frem. En kærlig kraft som på ingen måde kan sammenlignes med den virkelighed jeg oplevede, da frygten styrede mit liv.

Jeg oplever, at frygten er en del af egoet. Egoet vil rigtig gerne styre dit liv og dybest set ved det godt, at hvis du virkelig opdager, hvem du er uden frygt, så har du ikke længere brug for egoet som styremester. Derfor gør egoet gør alt hvad det kan for at få dig til at holde dig fra lyset og den kærlige kraft du er.

Egoets måde at holde dig fra lyset på, er at fylde dig med frygt.

Så længe du tror på frygten, så har egoet magten. Når du slipper frygten og træder ind i den kærlige kraft, som du er, så slipper egoet sit job som styremester.

Egoet forsvinder dog ikke og det er heller ikke meningen, for egoet er med til at udleve alt det, du er sat i verden for at bidrage med her på jorden.

Der er ingen grund til at bekæmpe egoet eller ignorere det, det har blot brug for at finde sin rette plads. Egoet finder sin rette plads i det øjeblik, at du opdager hvem du er – uden din frygt.

 

INVITATION til en aften uden frygt

Jeg har rigtig meget lyst til at dele min rejse med dig! Jeg har lyst til at invitere 20 af mine nyhedsbrev læsere til en aften, hvor jeg deler min rejse. Hvor jeg fortæller åbenhjertet og ærligt om hvordan mit liv var dengang frygten styrede mit liv og hvordan jeg lever den dag i dag. 

Jeg har denne aften lyst til at dele hvordan jeg kender alt til:

At være så bange for andres mening, at jeg ikke turde at sige noget foran flere mennesker på en gang. I dag kan nervøsiteten stadig kigge frem og det er okay, det er som en gammel ven, der kigger forbi, men den har ikke magten over mig længere.

– At se andre mennesker som potentielle kunder, som kunne give mig mad på bordet. Til i dag at have sluppet ideen om, at jeg skal regne noget som helst ud – ikke mindst hvor mine penge skal komme fra. Jeg har dyb tillid til at de penge jeg har brug for, kommer til mig. Jeg har endnu ikke fået bevis på det modsatte.

– At gøre mig selv mindre eller større for at høste anerkendelse og kærlighed. Til i dag at opleve at jeg hverken kan gøre mig mere eller mindre. At jeg aldrig kan være mere eller mindre end andre. Og at jeg ikke har brug for andres anerkendelse og kærlighed, da jeg har alt, hvad jeg har brug for i hvert et øjeblik.

Jeg vil gerne invitere dig som nyhedsbrevs læsere med til denne åbenhjertelige aften, hvor du får mulighed for at høre min rejse og stille mig de spørgsmål du måtte have.

Aftenen koster ingenting, jeg ønsker at samle de mennesker, som længes efter at leve mere fra hjertet end fra frygten.

Hvis du tænker “det er lige en aften for mig”, så vil jeg bede dig om at skrive en kommentar under dette blogindlæg, skriv hvad der gør, at du gerne vil med til denne aften.

Hvis der kommer mere end 20 kommentar, så trækker jeg lod. Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er tilmeldt.

Tirsdag d. 24/6 trækker jeg lod om alle jer der har skrevet en kommentar herunder og sender en nyhedsmail ud om aftenen med navnene på de 20, som jeg vil glæde mig til at se på dagen.

Det bliver mandag d. 7 juli kl. 16.30-19.00 i Århus C. 

Jeg glæder mig helt vildt til at dele min rejse og til at møde dig!

Kærligst,

Linda Hauge

Kommentarer

kommentarer

47 Responses to INVITATION til en aften uden frygt

  • Dejligt AnneMette❤ Hold øje med mit nyhedsbrev tirsdag aften. Du kan tilmelde dig via siden her, hvis du ikke allerede er tilmeldt:-)

 1. Har arbejdet med Love and Forgivness, men frygten ligger også andre steder. Vil SÅ gerne inspireres

  • Dejligt Sisse❤ Hold øje med mit nyhedsbrev tirsdag aften:-) Tilmeld dig via bloggen, hvis du ikke allerede er tilmeldt:-)

 2. Kære Linda. Hvor er du sej og modig at du gør dette :) Og tusind tak for at du vil dele din erfaringer og dit mod ! Jeg vil vildt gerne med fordi at jeg selv ønsker at jeg en dag vil kunne inspirere andre og fortælle om min vej, og min historie. Men for at nå der til er der et stykke vej, og lige nu arbejder jeg rigtig meget med mig selv og får set en masse svære og gamle ting i øjnene ! Og det jeg har brug for lige nu er lidt mod og motivation på at det faktisk godt kan lykkedes, og det kan betale sig at se sin frygt i øjnene. Håber meget at jeg er en af de heldige som kommer med til dit foredrag, for har meget brug for det netop nu ! De bedste og kærligste hilsner fra Line.

 3. Kære Linda. Vil selvfølgelig gerne kommentere her også. Vil rigtig gerne med den dag. Har brug for at se frygten i øjnene, , blivemmodigere, så jeg tør vise og give verden det jeg er sat på jorden for. Mangler mod for er jeg værdig til det og god nok? Kh Anni

 4. Hej . Jeg vil gerne deltage…jeg fik ikke helt fat i hvor det er…vil du skrive det til mig, hvis jeg kommer med. ? kh Birgit.

 5. Kære Linda

  Det er aktid inspirerende at høre dig fortælle om din vej og rejse og jeg vil rigtig gerne høre “den samlede historie”, men aner ikke endnu om jeg er i Århus den aften.
  Hvis jeg så “bestiller” jeg en afbudsplads.
  Kraaam til dig.
  Heidi

 6. Kære Linda – de fleste lever livet i angstens hule hånd. Nogle gange strammer hånden mindre end andre – men den er altid klar til at lukke sig om én… Længe tror vi, det er normalt – og så pludselig en dag oplever vi glimt af indre lys og erkender, at det blot er en betingning, født af vores forestillinger om os selv – og andre… Dér fra begynder den vidunderlige rejse, som handler om at lirke sig ud af den hule hånd – indtil man er i stand til at stå og holde angstens hule hånd i hånden i stedet :)
  Jeg ryger ind og ud af på skift at holde den i hånden og være i dens hule hånd – jeg glæder mig SÅ meget til at høre din historie ud af dens greb :) kram

 7. Desværre er jeg ikke i det Jyske den dag..
  Havde ellers helt sikkert været en god interessant aften :)
  Håber du gør det igen en anden dag

  Glade hilsener Niels

 8. Det vil være berigende for mig, da jeg også har frygten med som en følgesvend.
  Spændende

 9. Er i gang med at finde ud af hvem jeg er – kender ikke mig selv og har rigtig svært ved at komme videre.
  Vil gerne høre hvad du gjorde for at komme i gang og gennemføre.
  Så vil gerne deltage denne aften.
  Venlig hilsen Lis

 10. Kære Linda – Pudsigt at jeg netop ser dette i dag og du var forbi min have i dag med din familie :-) Jeg vil meget gerne snakke med dig om netop dette emne. Jeg er og har været på samme rejse som dig – meget meget aktuelt lige nu.

  Knus fra Pia

  • Kære Pia, ja aajj hvor pudsigt!:-) Det er så skønt derude, hvor du bor! Jeg glæder mig til at se dig d. 7 eller en anden dag <3 Modtager du mit nyhedsbrev?

 11. Hej Linda!

  1. Så har jeg altid kæmpet med dette også og lige nu gør jeg det – især- vedr. indtægt i min klinik, hvor jeg arbejder med det samme! – Så det ville jeg rigtig gerne deltage i! :-)

 12. Hej Linda
  kom ved en fejltagelse til at lægge kommentaren ud på fb. Her kan du læse hvorfor jeg er interesseret :)

 13. Det vil jeg meget gerne deltage i. Jeg har tidligere fulgt min drøm, men angsten tog over, og jeg opgav kampen. Nu befinder jeg mig i ingenmandsland og drømmer stadig men kan ikke finde modet, så jeg vil meget gerne inspireres.

 14. Det vil jeg rigtig gerne med til, udvikling udvikling udvikling…. det er kernen for mig i mit liv lige nu.

 15. Hej Linda

  Jeg ville være meget beæret og taknemmelig, hvis jeg måtte komme med til sådan en aften. Du inspirerer mig i den grad. Jeg har længe søgt at møde ligesindede. De ægte ligesindede, man kan dele alle de her tanker og følelser med. Netop det emne du så oprigtigt og velfunderet beskriver. Jeg står stadig i nogle dilemmaer mellem egoet og hjertet og jeg er sikker på at dit foredrag vil kunne give hjertet næring til at råde endnu mere. Du gør en kæmpe forskel med dit arbejde, som jeg følger tæt. Mange kærlige hilsner <3

  Alice

 16. Hej Linda.

  Jeg er ofte stødt på min frygt og angst, bl.a i sociale sammenhænge, hvor jeg pludselig kan se mig selv i en helt anden skikkelse. Som en fremmed; og jeg kan ikke rigtig “finde hjem” i mig selv. Frygten for ikke at være med i kredsen, lige som de andre og dermed følelsen af afvisning. En veninde jeg har gjorde mig opmærksom på, hvordan jeg ofte lader angsten for fremtiden styre mine handlinger; frygten står forrest og ikke mulighederne. Jeg vil meget gerne deltage mandag d. 7. juli i Aarhus

 17. Hej Linda.

  Jeg er ofte stødt på min frygt og angst, bl.a i sociale sammenhænge, hvor jeg pludselig kan se mig selv i en helt anden skikkelse. Som en fremmed; og jeg kan ikke rigtig “finde hjem” i mig selv. Frygten for ikke at være med i kredsen, lige som de andre og dermed følelsen af afvisning. En veninde jeg har gjorde mig opmærksom på, hvordan jeg ofte lader angsten for fremtiden styre mine handlinger; frygten står forrest og ikke mulighederne. Jeg vil meget gerne deltage mandag d. 7. juli i Aarhus

 18. Det var jo som at se mig selv i dine kommentarer – så hvis det stadig kan nåes, så vil jeg meget gerne med til denne aften :-)

 19. Kære Linda
  Tak for dit indlæg. Godt gået.
  Selv har jeg levet i ubevidst frygt igennem rigtig mange år.
  Du kan sagtens ha` et fantastisk liv på alle måder privat, karriere etc. alligevel. Det var sådan det var. Mit liv er bare blevet endnu bedre efter at jeg blev bevidst om frygten og slipper. Det er så vigtigt at turde stå ved sig selv.
  Det kræver disciplin, øvelse og fokus at ´LEVE fuldtud i troen på at alt er ok. At finde roen på trods af kaos.
  Jeg vil absolut anbefale ALLE at gå efter guldet på den anden side frygten …. jo hurtigere jo bedre …, vi behøver måske ikke alle sammen at skulle helt ud i lortet inden……
  Go for it! <3

Skriv en kommentar