Soul business forløb

 

Drømmer du om at leve af at være dig og gøre det i din business, som gør dig allermest glad?

Er du i tvivl om hvorvidt det kan bære?

Eller er du i tvivl om HVAD der er dig og hvad der gør dig allermest glad?

Jeg tror på, at du læser med her, fordi du mærker dybt inde i dig, at din sjæl længes efter at udtrykke det budskab, du er kommet med. Jeg tror på, at din sjæl længes efter at folde sig helt ud.

Jeg tror på, at når du træder ind i dit lys og udtrykker dig selv, med hele dig – så får du al den støtte, som du behøver.

Du skal ikke være mere eller mindre end du er. Du behøver ikke kæmpe eller anstrenge dig mere. Du må godt “blot” være dig. Når du er dig, kan alle de mennesker som har brug for din hjælp finde dig.

I et Soul Business forløb stiller jeg skarpt på dig. Jeg hjælper dig til at se alle de lag, som du har lagt ovenpå dig selv, for at gemme dit lys væk. Jeg hjælper dig til at få øje på dit lys, få øje på alt det som er DIG og som længes efter at se dagens lys.

 

LIDT OM MIG

Jeg har i mange år kunne mærke, at min sjæl kaldte på at få lov at udtrykke sig klart. I mange år skabte jeg en business, som på mange måder passede til mig, men min sjæl forblev utilfreds. Selvom pengene og kunderne var tilstede.

Min sjæl kaldte på at få lov til at folde sig helt ud og virkelig leve det budskab, som jeg er kommet for at udleve. Jeg opdagede, at lige meget hvor meget jeg prøvede at gøre min sjæl tilfreds, så forblev den utilfreds og jeg forblev halv lykkelige – indtil den dag jeg tillod mig selv at springe alle rammer og sige “Okay skønne sjæl, nu er jeg klar, jeg overgiver mig – vis mig vejen!”.

Jeg sagde farvel til min tidligere levevej, meddelte det til min klienter og overgav mig. Derefter åbnede mit liv sig på en helt ny måde. Jeg føler mig total guidet og støttet i alt hvad jeg gør, og det er ikke længere “Linda”, der handler, det mærkes som om, at noget større og kærligere har taget over og leder mig i alle mine handlinger.

 

Et Soul Business Forløb er:

  • 3 sessioner af 75 minutter (i Århus eller over Skype), hvis behovet er der, kan en af sessionerne gøres til en Traume Forløsning Session.
  • Du får øvelser undervejs, som er skræddersyet til dig og din Soul Business.
  • Jeg er tilgængelig på mail i mellem vores sessioner.
  • Et forløb strækker sig over 30-45 dage, alt efter hvad der passer dig bedst.

Prisen er 4599 kr plus moms

Har du fået nok af at leve et “halv lykkeligt” liv og er du klar til at lade dit lys skinne?

Så kontakt mig for at bestille et Soul Business Forløb på kontakt@lindahauge.dk eller giv mig et kald på 61314599